UX Cup med BEKK

Mesterskap i konseptutvikling!

26.10.2015 17:00

Akershusstranda 21, Vippetangen, Oslo

JA

Åpent for alle
Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

BEKK inviterer studenter til mesterskap i konseptutvikling!


Obs! Påmeldingsfrist er 21. oktober 23:59
Påmelding: http://uxcup.bekk.no/

Møt andre engasjerte designstudenter, prøv deg som konsulent og skap fremtidens brukeropplevelse for en reell kunde. Går du i 3.-5. klasse og har lyst til å være med på en helg fylt med kreativ lek og innovative tanker? UX Cup er skole mot skole, stor premie og masse gøy!

I samarbeid med en av våre kunder inviterer BEKK designstudenter fra AHO, Chalmers, HiOA, Hyper Island, NTNU, UiO og Westerdals til cup. Kvalifisering skjer i form av en workshop i oktober/november, finalen gjennomføres i Oslo 29.-31. januar 2016.

For påmelding og mer info, se uxcup.bekk.no.

KVALIFISERING

Kvalifiseringen består av en hyggelig og morsom workshop hvor dere konkurrerer i lag på 3 om å lage det beste konseptet. Opptil to lag fra hver by går videre til finalen i Oslo. Finalistene kåres én uke etter siste kvalifiseringsworkshop.

FINALE

Finalen arrangeres i BEKK sine lokaler i Oslo, 29.-31. januar 2016. En av våre kunder stiller med et relevant case og finalistene får 48 timer til å lage den beste brukeropplevelsen, lede kundemøter og presentere konseptet sitt for et ekspertpanel. Vinnerlaget kåres søndag kveld. Vi dekker reise og opphold ifm. finalen for studenter fra NTNU og Chalmers.

PREMIE

Vinnerne blir med BEKK til UX Lx konferansen i Lisboa, Portugal i mai 2016. Vi dekker konferansebilletter, reise, og opphold.

Lyst til å være med?
For å melde deg på kvalifisering, send navn, skole, og årskull til uxcup@bekk.no.
Påmeldingsfrist 21. okt. kl 23:59.

Påmelding skjer individuelt, men du vil konkurrere i lag på 3 og 3. Ønsker du å jobbe sammen med noen spesielle - tips oss om det!

Kvalifisering i Oslo mandag 26. okt. 2015 kl 17:00 i våre lokaler på Vippetangen.

Hvem kan delta?
Alle designstudenter på 3. - 5. årstrinn.


Hilsen UX Cup-teamet

ANSVARLIG

Emilie Hallgren

91887503

emiliehallgren@gmail.com

Student