Programming Ladder med Knowit

Fyr opp din foretrukne editor eller IDE, slå opp dokumentasjonen til favorittspråket og bli med en forrykende kveld med Knowits Programming Ladder!

05.11.2015 16:15

Universitetsgata 7, 0164 Oslo

JA

5 plasser igjen

Company logo

Knowit er et av nordens største konsulentselskaper, og har lang erfaring med å gi nyutdannede en god start på karrieren. Vi ansetter spesielt mange utviklere, men vi er også interessert i folk innenfor design, BI og mye annet. Hvis du har lyst til å jobbe i et sosialt og hyggelig miljø, der du får alle muligheter til å lære og få erfaring i trygge omgivelser, så bør du vurdere å søke jobb hos oss! Og om skulle ønske flere utfordringer, så er veien alltid kort til økt ansvar og nye arbeidsoppgaver. I Norge har vi avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim.

Programming Ladder er et konsept der mange små programmeringsoppgaver av varierende vanskelighetsgrad skal løses.

Hver oppgave gir et visst antall poeng, og det er helt opptil deltakerne hvilke oppgaver de forsøker å bryne seg på, hvordan de løser dem og hvilket språk de løser dem i. Stigen oppdateres løpende på storskjerm etter hvert som oppgaver løses, så det blir garantert en kamp mot klokka for å ligge helt på toppen av stigen i det konkurransen avsluttes.

Can you beat both the game and your opponents and take home the grand prize?

Det stilles ingen krav til deltakerne annet enn at de stiller med egen PC. Oppgavene kan løses i hvilket som helst programmeringsspråk og varierer i vanskelighetsgrad, så det er ingen spesielle krav til forhåndskunnskaper heller.

ANSVARLIG

Johan Haavik

40224042

navet-bedrift@ifi.uio.no

Student