Tech kveld hos Netlight

Lurer du på hvilke teknologier Netlight-konsulenter anvender hos Norges ledende teknologiselskap? Bli med på en kveld for konkurranser og mingling!

03.11.2015 16:30

Karl Johans gate 23B, 0159 Oslo

Ja

16 plasser igjen

Company logo

Netlight er et IT- og management konsulentselskap som ble etablert i 1999 av fire venner som hadde et brennende engasjement for teknologi og innovasjon. I dag har Netlight kontorer i Oslo, Stockholm, München, Berlin, Hamburg, Helsinki, London og Paris. Vi jobber med de nyeste teknologiene hos markedets ledende teknologiselskaper. Vi har sterk kompetanse blant annet innen web-og systemutvikling, mobilutvikling, UX, test og testledelse, infrastruktur, IT strategi m.m. Netlight tilbyr unike karrieremuligheter og har en åpen kultur hvor alle jobber sammen for å levere de beste løsningene for våre kunder.

Å dele kunnskap er en viktig del av Netlight sin kultur. Vi ønsker derfor å invitere deg til en teknologi kveld med en rekke spennende foredrag.

Kvelden starter med en introduksjon av Netlight etterfulgt av en hyggelig middag. Kvelden fortsetter med korte foredrag/Netlight talks om aktuelle prosjekter og teknologier utvalgt av Netlights konsulenter. Vi fortsetter deretter med presentasjon om Facebooks React.

Etter presentasjonen vil vi holde en casekonkurranse med en virkelighetsnær prosjekt/case hvor vi senere kårer kveldens vinnere. Kvelden avsluttes med mingling, og gode muligheter for å bli bedre kjent med de ansatte i Netlight.


Vi møtes kl 16:00 i resepsjonen på IFI og drar sammen til lokalene deres med T-Bane.

ANSVARLIG

Aleksander Karlsen

alekkar@ulrik.uio.no

Student