Itera - Cypress workshop

Itera inviterer til workshop i testrammeverket Cypress!

25.03.2021 16:15

Digitalt

Gavekort på Foodora

0 plasser igjen

Company logo

Itera skaper bærekraftig digital forretning for innovative virksomheter i data-intensive markedssegmenter. Konsernet leverer løsninger og tjenester i tverrfaglige team innen teknologi, strategisk rådgivning og design, og jobber i en hybrid leveransemodell, med distribuerte team på tvers av landegrenser. Itera er de siste fem årene kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter. Konsernet har omlag 560 ansatte, virksomhet i Norge, Danmark, Island, Slovakia og Ukraina og er notert på Oslo Børs under tickeren ITERA.

Workshopen passer best for utviklere og alle med interesse for test, og krever grunnleggende kunnskap i programmering. Workshopen bygger på Iteras gjesteforelesning i IN4240 (09.03.2021), men det er ikke nødvendig å ha deltatt på denne.


Test handler om å sørge for at systemet gjør som det skal og ikke inneholder feil. Test er kanskje noe man ikke er så mye borti i løpet av studietiden og mange tenker kanskje bare på unit testing når man tenker på test. Dette kurset vil gi en innføring i testautomatisering. Testautomatisering er en måte å scripte testene dine på for å kunne gjennomføre flere tester på en raskere og mer dekkende måte. Dette fører til at man får testet mer på kortere tid og kan release raskere.

Kveldens fokus er Cypress, et JavaScript testautomatiseringsrammeverk som lar deg lage automatiserte frontend-tester og kjøre de på en enkel og effektiv måte. Bli med og lær grunnleggende konsepter og hvordan man kommer i gang med testautomatisering! Vi starter workshopen med en kort presentasjon av hva testautomatisering og Cypress er. Deretter blir det en live-koding sesjon der vi viser fram de grunnleggende kommandoene som Cypress bruker, og så vil hoveddelen av kvelden gå til å kode Cypress-tester for en demonettside. Mot slutten av kurset vil vi åpne for muligheten til å stille spørsmål og ha en åpen prat.

Anbefalte programvare som bør være installert før kursstart:
  • Node v12+
  • Valgfri kodeeditor (f.eks Visual Studio Code)

Itera sponser middag med Foodora-gavekort!

Vi gleder oss!

ANSVARLIG

Sunniva Røshol

41617087

sunniva.roshol@ifinavet.no

Intern