McKinsey & Company

Påmelding åpen for alle!

18.02.2021 16:15

Digitalt

Nei

6 plasser igjen

Company logo

McKinsey støtter toppledelsen i ledende virksomheter med deres viktigste problemstillinger. Vårt arbeid påvirker enkelt- bedrifter, industrier og markeder. Vi er representert i de fleste bransjer, blant annet bank og finans, energi, media, tele- kommunikasjon, IT og konsumvarer. Våre prosjekter dreier seg ofte om strategiske og driftsrelaterte endringer, og vi jobber også mye med fusjoner, organisasjon og markedsføring.

Zoomlink til påmeldte er sendt ut på e-post. Sjekk søppelpost om du ikke har mottatt invitasjon. Send mail til ane.ness@ifinavet.no om du har meldt deg på arrangementet, og fremdeles ikke fått link tilsendt.


Bli med på bedriftspresentasjon med McKinsey & Company! Torsdag 18.februar kl. 16:15 inviterer McKinsey & Company til digital bedriftspresentasjon, hvor deltakere har mulighet til å vinne Apple AirPods!

 

Hva er egentlig management consulting? Hvordan er det å jobbe i McKinsey? Hva er McKinsey Digital? Hvordan kan jeg bruke min kompetanse og interesse for teknologi i McKinsey?

 

Våre konsulenter forteller om sine erfaringer og arbeidshverdagen i McKinsey Digital, og svarer deg på det du måtte lure på.

 

Har du en interesse for digitalisering og vil jobbe i skjæringspunktet mellom business og teknologi?

I en verden hvor ‘digital’ den nye standarden, ser selskaper økende behov for rådgivere med dyp teknisk kompetanse. Med et team med 2000+ eksperter og konsulenter over 60+ land, jobber McKinsey Digital med de mest aktuelle teknologitrendene som big data, agile, cloud, cybersecurity, analytics og digitalisering. Vi rådgir alle typer selskaper, fra start-ups til globale Fortune 100. 

Som konsulent i McKinsey Digital er du en del av et globalt team og McKinsey Digital-teamet i Oslo, hvor du løser komplekse problemer og hjelper bedrifter med å tenke strategisk om hvordan man kan utnytte teknologi for å skape grunnleggende forretningsendring.


ANSVARLIG

Ane Ness

ane.ness@ifinavet.no

Intern