Telenor Norge

Få en mulighet til å bli bedre kjent med Telenor som bedrift. Det vil bli mulighet til å stille spørsmål og snakke med ansatte!

27.04.2021 16:15

Digitalt

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. I Telenor tror vi på de mulighetene teknologien gir til å forbedre og forenkle menneskers hverdag. Vi har over 150 års fartstid med å levere samfunnskritiske tjenester av høy kvalitet til kundene våre. Underveis har vi evnet å utforske nye ideer som er tilpasset dagens og fremtidens kunder og tatt en ledende posisjon i den digitale utviklingen. Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i åtte land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Bli bedre kjent med Telenor!

Vi starter kvelden med en kjapp introduksjon til Telenor som bedrift, og det spennende som skjer innenfor bla. sikkerhet, AI og 5G. Deretter har dere muligheten til å selv å velge hva dere vil høre om! Det blir breakout rooms med f.eks. utviklere og UX-designere.


Vi spanderer middag i form av Foodora-gavekort, så unn dere noe godt!

Bedriftspresentasjonen vil foregå på Microsoft Teams, og link vil bli sendt gjennom Navet nærmere arrangementet.

Vel møtt!

ANSVARLIG

Gina Fasseland

90917107

gina.fasseland@ifinavet.no

Styremedlem