Statens Pensjonskasse

Velkommen til digital bedriftspresentasjon med Statens pensjonskasse!

20.04.2021 16:15

Digitalt

Foodora-gavekort

0 plasser igjen

Company logo

Statens pensjonskasse er Norges største leverandør av offentlig tjenestepensjon. Vi forvalter pensjonsrettigheter på ca. 530 milliarder kroner for rundt 1 400 virksomheter og over én million medlemmer. Vi har ca. 400 ansatte og holder til i moderne lokaler på Skøyen i Oslo. Tech-miljøet vårt er stort nok til at vi har interessante utfordringer og mulighet til å lære nye ting. Samtidig er vi små nok til at våre meninger vil påvirke løsningene og hvordan vi jobber. Vi er i dag 80 ansatte innen IT, i tillegg til en del innleide konsulenter. Utviklingen er organisert i fire produktområder med 10 tverrfaglige team som består av utviklere, designere og domeneeksperter fra forretningssiden.

Fordi arrangementet fort ble fullt, vil det bli mulighet til å delta uten gavekort for de som ønsker det.

Zoom-link: https://uio.zoom.us/j/62737096066?pwd=N0dvY0g3eTJKbXIzck9zVllyWmlvdz09

Meeting ID: 627 3709 6066  Passcode: 200439


Bli kjent med SPK!

Vårt samfunnsoppdrag er å skape trygghet og velferd for 1 million medlemmer. Læring og vekst for medarbeidere, og forutsigbarhet for 1400 arbeidsgivere. Vi utvikler kjernesystemer for pensjon og premie til interne brukere. Innbygger- og virksomhetstjenester som benyttes av våre medlemmer og arbeidsgivere.

Vi vil starte med en introduksjon av oss selv, en presentasjon av SPK, SPK IT. Vi tar med noen eksempler på det vi lager og hvordan vi arbeider i tverrfaglige produktteam. Noen av våre utviklere vil også fortelle om hvordan det er å arbeide hos oss, hvordan de har opplevd oppstarten og hvilke oppgaver de jobber med i teamene.

Til slutt vil dere får muligheten til å snakke med utviklerne, stille spørsmål og prate litt ?? 

Vi spanderer middag som du spiser akkurat når det passer for deg.

Vi gleder oss til å møte dere!

Arrangementet åpner for påmelding tirsdag 13. april kl. 12:00 ANSVARLIG

Cecilie Isdahl

90944331

cecilie.isdahl@ifinavet.no

Styremedlem