Itera - Datadrevet forretning

Itera inviterer til kurs i datadrevet forretning!

25.03.2021 16:15

Digitalt

Gavekort på Foodora

0 plasser igjen

Company logo

Itera skaper bærekraftig digital forretning for innovative virksomheter i data-intensive markedssegmenter. Konsernet leverer løsninger og tjenester i tverrfaglige team innen teknologi, strategisk rådgivning og design, og jobber i en hybrid leveransemodell, med distribuerte team på tvers av landegrenser. Itera er de siste fem årene kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter. Konsernet har omlag 560 ansatte, virksomhet i Norge, Danmark, Island, Slovakia og Ukraina og er notert på Oslo Børs under tickeren ITERA.

Kurset passer best for studenter på studiet Informatikk: Digital økonomi og ledelse.


Tenk hvor stor verdi det vil være for en virksomhet hvis alle ansatte tok bedre beslutninger. Hva hvis vi kunne fortelle deg at det er fullt mulig – bare ved å bruke tilgjengelige data på en smartere måte? Nøkkelen for å få det til er at du er nødt til å jobbe datadrevet. Utfordringen for mange virksomheter er at de ikke har gitt seg selv de nødvendige forutsetningene for å lykkes med dette.

I dette kurset vil lederen for Iteras Datadrevet forretning praksis gi dere en innføring til hvordan vi jobber med våre kunder for å skape verdi ved å bruke data på en smartere måte og gå igjennom noen konkrete prosjekter vi har gjort for våre kunder. Han vil også kunne svare på spørsmål rundt hverdagen som forretningsrådgiver og andre spørsmål knyttet til Iteras Business Consulting team.

Itera sponser middag med Foodora-gavekort!

Vi gleder oss!

ANSVARLIG

Sunniva Røshol

41617087

sunniva.roshol@ifinavet.no

Intern