Bedriftspresentasjon med Mesan

13.10.2015 16:15

Gaustadalleen 23B, Oslo

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Mesan ble startet i 2000 av en gruppe personer med lang erfaring fra konsulentbransjen som ville lage et selskap de kunne være stolte av å jobbe i. Målet var et selskap med flinke folk som hadde fokus på kvalitet og åpenhet. Et selskap der alle hadde et ønske om å være gode sammen.

Velkommen til bedriftspresentasjon med Mesan
  • Vi har i år hatt to veldig spennende sommerjobbprosjekter. Vil du høre om disse og hvordan studentene har hatt det?
  • Vil du høre om Mesan og våre jobbmuligheter?
Kom på bedriftspresentasjon med Mesan tirsdag 13.oktober!

Etter bedriftspresentasjonen drar vi til Amundsen Bryggeri & Spiseri for god mat og drikke, og godt selskap!

Kort om Mesan 
Mesan er et norsk IT-konsulentselskap med over 100 ansatte, lokalisert i Oslo sentrum. Mesan er løsningsleverandøren for virksomheter som krever mer av sine IT-løsninger enn hva standardsystemer kan tilby. Vårt fokus ligger på systemutvikling, med et av Norges tyngste fagmiljøer. Som konsulent hos oss vil du bli involvert i spennende og utfordrende prosjekter, som gir deg mulighet for faglig og personlig utvikling fra dag én. Våre kunder er sentrale aktører i både privat og offentlig sektor. 

Går du i 4. klasse?
Mesan er spesielt interessert i å komme i kontakt med deg for screeningintervju til sommerjobb 2016.

Screeningintervju 
Etter presentasjonen er det mulighet for 4.-5. klassestudenter å melde seg på interesseliste for både fast jobb og sommerjobb, så hvis du er ute etter jobb er dette en veldig god anledning til å bli bedre kjent med oss! Om du ikke har mulighet til å delta på bedriftspresentasjonen kan du avtale et screeningintervju med oss ved å sende en mail til jobb@mesan.no i forkant.

ANSVARLIG

Ingrid Thorkildsen

ingrth@ulrik.uio.no

Student