Knowit

09.03.2021 16:15

Digitalt

JA

0 plasser igjen

Company logo

Knowit er et av nordens største konsulentselskaper, og har lang erfaring med å gi nyutdannede en god start på karrieren. Vi ansetter spesielt mange utviklere, men vi er også interessert i folk innenfor design, BI og mye annet. Hvis du har lyst til å jobbe i et sosialt og hyggelig miljø, der du får alle muligheter til å lære og få erfaring i trygge omgivelser, så bør du vurdere å søke jobb hos oss! Og om skulle ønske flere utfordringer, så er veien alltid kort til økt ansvar og nye arbeidsoppgaver. I Norge har vi avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim.

Vi i Knowit inviterer til digital bedriftspresentasjon tirsdag 09. mars. Vil du vite mer om hvordan det er å jobbe hos oss og hvordan vi jobber sammen med våre kunder? 
Vil du høre mer om hvordan det er å være nyansatt hos oss, eller hvordan vi jobber for å holde oss oppdatert på fag?

Vi har en kultur preget av åpenhet, forståelse av kundens virksomhet, høy spisskompetanse og vilje til kontinuerlig utvikling. Vi vil presentere oss som selskap og  fagmiljø, og en av våre nyansatte vil fortelle litt om hvordan det er å starte hos oss. 
Til slutt vil en av våre entusiaster innenfor AI snakke om maskinlæring på mikrokontrollere med Tensorflow Lite. Han vil gi en kort introduksjon til hva Tensorflow Lite er for noe, hvordan konvertere en Tensorflow modell til en Tensorflow Lite modell, og hvordan få dem til å kjøre på en liten mikrokontroller. Med live demo. 

ANSVARLIG

Ole Jørgen Norstrand

95921509

ole.norstrand@ifinavet.no

Styremedlem