Deloitte Hackaton (CTF)

Velkommen til Capture The Flag med Deloitte!

04.03.2021 17:00

Zoomlenke: https://uio.zoom.us/j/67342694966?pwd=YTgwcW5oSDN5YWo2OFE3K3RnMGJPQT09

Ja

1 plasser igjen

Company logo

Deloitte er en arbeidsplass for fremtiden. Vi er en virksomhet med høyt utdannede mennesker innen mange forskjellige fagfelt som arbeider sammen for å bidra til de beste løsningene for våre kunder. Våre medarbeidere ønsker å være en del av en organisasjon som bidrar til et bærekraftig næringsliv og samfunn; og utgjøre en forskjell. Vi er verdens største leverandør av profesjonelle tjenester innen revisjon, rådgivning og advokattjenester med ca. 1500 medarbeidere i Norge. Deloitte er en internasjonal organisasjon med mer enn 330 000 medarbeidere i over 150 land.

Har du et av de skarpeste cyber-hodene? Bli med på Deloittes Capture the flag-challenge!

Når Hackazon-portalen åpnes torsdag 4. mars, venter tre timer med oppgaver som avslører om du og ditt lag er de smarteste cyber-studentene ved Universitetet i Oslo!

Deloitte har et stort fagmiljø med sikkerhetseksperter som bistår noen av de største virksomhetene i Norge og vi er alltid på jakt etter de skarpeste hodene. Kanskje er det nettopp du som en dag vil bekjempe cyberkriminalitet som en del av Cyber-teamet vårt?

Capture the flag har de siste årene blitt arrangert av Deloitte for å finne ut hvor landets største cyber-talenter befinner seg. Sett sammen et lag med dine medstudenter, bli med i kampen om poeng, premier og muligheten til å delta i den nasjonale finalen.

Dette er også din mulighet til å vise oss hva du kan – og kanskje er det akkurat deg vi leter etter!

Tar du utfordringen? Meld deg på!

Oppgavene vil teste deg og ditt lag i utfordringer innen cybersikkerhet, webteknologi, nettverkssikkerhet, analyse av datatrafikk og mye mer. Alle er velkomne til å delta – enten du ønsker å delta alene eller sammen på et lag - bli med å vis oss hva du kan!

Underveis kan du følge med på en resultattavle som viser status for ditt og de andre lagene live. For å holde på spenningen vil resultattavlen skjules 10 minutter før portalen stenges. Alle deltaker vil motta invitasjon til premiesermoni. Premiesermonien vil bli avholdt noen dager etter konkurransen.

Vinnere med pallplassering vil også nasjonale finalerunden. Konkurransen er knallhard hele veien, for i finalen vil dere møte vinnerlagene fra Universitet i Bergen, Universitet i Tromsø, NTNU Trondheim og NTNU Gjøvik.

Program

17.00 Velkomst og presentasjon av Deloitte Cyber

17.30 Capture the flag: Konkurransen starter

20.30 Portalen stenges

Kåring av vinnerlag og premieutdeling!

Alle deltaker vil motta invitasjon premiesermoni for kåring av vinnerlaget og premieutdeling! I tillegg til kåring av vinnerlaget vil vi også trekke én Lucky Winner av bildekonkurransen og én Lucky Winner blant alle deltakerne. Alle deltakere på vinnerlaget får et gavekort hver på 500 kroner hos Komplett.no. Det samme gjelder for hver av våre to Lucky Winners! Viktig: Lucky Winners må være registert, ha deltatt på CTF-en og være til stede ved trekningen under premiesermonien. Vi trekker helt frem til vi har kåret våre to vinnere!

Alle som deltar på CTF-en, får i tillegg utdelt gavekort fra Fodoora til en verdi av 200 kroner.

Viktig! For å være garantert deltakelse må du registrere deg senest innen klokken 14:00

Når du har meldt deg på til Navet, vil du motta en link fra Navet til vår registeringsside. For å være garantert plass og for å kunne vinne premier må du ha fullført registreringen senest klokken 14:00 samme dag som CTF-konkurransen avholdes. Kun registrerte deltakere vil motta påloggingsinformasjon og kunne delta.

Hvem er Deloitte Cyber?

Til enhver tid er det virksomheter som blir utsatt for komplekse og alvorlige cyberangrep. Konsekvensene er store og det viser hvor viktig det er å ha en helhetlig satsing på både informasjons- og cybersikkeret. I Deloitte Cyber jobber vi aktivt med å bistå kunder med alt fra strategisk rådgiving, etablering av sikre løsninger, etterforskning av sikkerhetshendelser, kriseledelse, trusseletterretning, sikkerhetsvurdering og gjennomføring av avanserte trusselsimuleringer, penetrasjonstester og Red Team operasjoner. Vi er i sterk vekst og vi vil gjerne ha deg med på laget!

ANSVARLIG

Bendik Werp

bewerp@ifi.uio.no

Intern