Bekk - Digital fagkveld

I Bekk er vi opptatt av faglig utvikling og kunnskapsdeling, og arrangerer derfor en fagkveld for Oslo-studenter.

02.03.2021 16:15

Digitalt: https://fagkveld.bekk.no/

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

[påmelding på fagkveld.bekk.no]

Hjertelig velkommen til Digital fagkveld med Bekk

I Bekk er vi opptatt av faglig utvikling og kunnskapsdeling. Korona setter heldigvis ikke en stopper for dette. Vi ønsker velkommen til digital fagkveld for Oslo studenter. På fagkvelden forsøker vi å vise et lite tverrsnitt av det faglige vi holder på med internt, samtidig som vi koser oss med mat og drikke.

Fagkvelden våren 2021 byr på et spennende program med foredrag, fire ulike tracks med workshops og en sosial quiz.

 

Workshopene vi tilbyr:

  • Intro til web
  • Introduksjon til Kotlin
  • Figmakurs
  • Tegnekurs

I tillegg til fagkveld arrangerer vi bli-kjent-samtaler. Vi har veldig lyst å prate med deg og setter derfor opp korte samtaler med en av oss på ca. 10 min hvor formålet er å bli kjent. Helt lavterskel! Hva dere prater om er helt opp til deg. Det kan handle om hva en designer/utvikler/BMCer gjør i hverdagen, hvordan intervjuprosessen i Bekk fungerer eller hva du hadde til lunsj. Disse samtalene melder man seg på ved å trykke «Ja» på “Interessert i en prat?“-spørsmålet inne i påmeldingsskjemaet. Grunnet begrenset kapasitet er det første mann til mølla prinsippet som gjelder, så meld deg på idag!

Mer informasjon og program finner dere på fagkveld.bekk.no


Påmelding:

Påmelding til fagkvelden gjør du ved å gå inn på fagkveld.bekk.no, klikk deg inn på siden til workshopen du ønsker å være med på og trykk «Meld deg på»

Påmelding starter: Tirsdag 16/02 klokka 14.
Siste påmeldingsfrist: Mandag 01/03 klokka 16

ANSVARLIG

Øystein Knudsen

91765536

oystein.knudsen@ifinavet.no

Intern