PA Consulting

Velkommen til bedriftspresentasjon med PA Consulting!

25.02.2021 17:00

https://harvard.zoom.us/j/94206658819?pwd=aFh4MWNQV01ET0VaVGY2V2svOHgwZz09, Digitalt

Nei

17 plasser igjen

Company logo

PA Consulting er et ledende, internasjonalt Management Consulting-selskap. I Norge er vi omlag 70 medarbeidere som arbeider innen strategisk rådgivning, implementering, endringsledelse og større transformasjonsprosjekter. Fra PAs kontorer på Skøyen jobber våre konsulenter med å skape verdi for ledende norske og internasjonale selskaper. Ved å kombinere virksomhetsstrategi, teknologi og innovasjon gjør vi kompleksitet om til muligheter for våre kunder. Våre kunder velger PA fordi vi utfordrer den tradisjonelle måten å tenke på og finner løsninger som fungerer i praksis.

Vi i PA Consulting brenner for å skape en positiv menneskelig fremtid i en teknologidrevet verden. Hos oss får du muligheten til å jobbe i krysningen mellom organisasjoners strategi og teknologiske utfordringer.


Torsdag 25.02 har du mulighet til å bli bedre kjent med PA Consulting og hva vi driver med. Vi vil introdusere deg for hva det vil si å jobbe med Management Consulting og hva du kan forvente når du jobber sammen med oss, i det som er et mindre konsulenthus i Norge, men med en solid internasjonal organisasjon i ryggen..


Vi opplever en voldsom interesse i markedet for maskinlæring, og er på jakt etter dyktige teknologer som kan støtte både offentlig sektor og næringslivet med de fantastiske mulighetene dette gir. Vi kan tilby en svært variert hverdag, hvor du får jobbe med nye problemstillinger i mange forskjellige bransjer.


Vi vil gå igjennom noen av de spennende oppgavene vi har løst så langt. Vi har for eksempel bistått tradere i en investeringsbank med å bygge reinforcement-learning modeller som kan slå markedet. Men reinforcement-learning modeller kan være så mangt. Duel Curiousity fungerte for eksempel langt bedre enn neuro-evolution og deep-evolution for våre datasett. Men dette er kanskje noe du kan ta et steg videre om du har en drøm om å bli «quant»?


Eller vil du gjøre en stor forskjell for folk flest? Vi har bygget modeller som kan predikere spredningen av COVID gjennom analyser av avløpsvann og vi bisto det britiske helsevesenet når de trengte mer enn 30 000 ventilatorer i fjor våres og ba næringslivet om hjelp. Vi bygde raskt modeller som ga oversikt og organiserte mer enn 5 000 selskaper som ønsket å bistå, samtidig som vi optimaliserte flyten av mer enn 40 millioner ventilatordeler fra 21 land. Alt dette i løpet av mindre enn 3 uker.


For maskinlæring er så mye mer enn å øke salget med noen prosent gjennom analyse av kundedata. La oss vise deg mulighetene. Det blir konkurranser med premier!

 

Du kan lese mer om PA Consulting her: https://www.paconsulting.com/


Presentasjonen varer i ca 1 time og 30 minutter.


Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!


Zoom link:  https://harvard.zoom.us/j/94206658819?pwd=aFh4MWNQV01ET0VaVGY2V2svOHgwZz09

Password: 405184

ANSVARLIG

Tonje Løfqvist

tonje.lofqvist@ifinavet.no

Styremedlem