Netlight

23.02.2021 16:15

Digitalt - Microsoft Teams

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Netlight er et IT- og management konsulentselskap som ble etablert i 1999 av fire venner som hadde et brennende engasjement for teknologi og innovasjon. I dag har Netlight kontorer i Oslo, Stockholm, München, Berlin, Hamburg, Helsinki, London og Paris. Vi jobber med de nyeste teknologiene hos markedets ledende teknologiselskaper. Vi har sterk kompetanse blant annet innen web-og systemutvikling, mobilutvikling, UX, test og testledelse, infrastruktur, IT strategi m.m. Netlight tilbyr unike karrieremuligheter og har en åpen kultur hvor alle jobber sammen for å levere de beste løsningene for våre kunder.

Bli med på bedriftspresentasjon med Netlight Consulting! 

Tirsdag 23.februar kl. 16:15 inviterer Netlight Consulting til digital bedriftspresentasjon, hvor hver deltaker får 250kr foodora gavekort til kjøp av mat under presentasjonen.

"Vi begynner med en kort introduksjon av Netlight før vi har 3 konsulenter som hver for seg skal fortelle om sin oppstart i Netlight, internship, og om sin hverdag som konsulent hos oss. Noen av disse konsulentene har bakgrunn fra UiO. På slutten vil det være tid for en Q&A hvor studentene kan skrive eventuelle spørsmål og få svar."


Vi sender en e-post dagen før med link til arrangementet og informasjon om gavekort, husk å sjekke spam-mappen dersom du er påmeldt og ikke har mottatt mail.

ANSVARLIG

Benjamin Pedersen

47379510

benjamin.pedersen@ifinavet.no

Styremedlem