Bedriftspresentasjon med BDO

Lurer du på hvordan det er å jobbe i BDO? Bli med på bedpres!

09.02.2021 17:15

Digitalt

Ja

0 plasser igjen

Company logo

BDO er et konsulentselskap som skaper trygghet, tillit og verdiskaping for virksomheter gjennom revisjon, regnskap, rådgiving og advokattjenester. Med 1500 ansatte og 70 kontorer over hele landet er vi tett på det lokale næringslivet. Hver dag går våre 1500 ansatte på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en partner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag. Det krever mennesker som evner og har vilje til å se viktighet i detaljer, og hvordan detaljene bidrar til helheten. Vi anser det som vår samfunnsoppgave å bidra til trygghet og verdiskapning i næringslivet. Det gjør vi faglig hver dag gjennom våre tjenester, gjennom kompetanseoverføring, og vi støtter prosjekter og veldedige organisasjoner som bygger kunnskap og sprer motivasjon for et aktivt og inkluderende liv.

På bedpres med BDO får du muligheten til å høre hvordan en med informatikkbakgrunn jobber hos BDO, og hvordan hverdagen er her. Selve presentasjonen  vil foregå op Zoom fra 17.15. 

Her vil du møte flere av BDOs ansatte og få høre hvordan det er å jobbe hos BDO. Det vil også være Q&A og mulighet for å vinne Sonos Move. 

Etter presentasjonen vil du også få anledning til å prate med flere BDOere i mindre breakout rom.


Hver deltaker får dekt mat.


Vel møtt!

ANSVARLIG

Cornelia Drougge Vassbotn

46889923

cornelia.vassbotn@ifinavet.no

Styremedlem