Digital bedriftspresentasjon med BDO

Lurer du på hvordan det er å jobbe i BDO? Bli med på bedpres!

09.02.2021 17:15

Digitalt

Foodora

0 plasser igjen

Company logo

BDO er et konsulentselskap som skaper trygghet, tillit og verdiskaping for virksomheter gjennom revisjon, regnskap, rådgiving og advokattjenester. Med 1500 ansatte og 70 kontorer over hele landet er vi tett på det lokale næringslivet. Hver dag går våre 1500 ansatte på jobb for å gjøre en forskjell. En forskjell for virksomheter som trenger en partner som kan gi råd, innsikt og skape trygghet for at beslutninger tas på riktig grunnlag. Det krever mennesker som evner og har vilje til å se viktighet i detaljer, og hvordan detaljene bidrar til helheten. Vi anser det som vår samfunnsoppgave å bidra til trygghet og verdiskapning i næringslivet. Det gjør vi faglig hver dag gjennom våre tjenester, gjennom kompetanseoverføring, og vi støtter prosjekter og veldedige organisasjoner som bygger kunnskap og sprer motivasjon for et aktivt og inkluderende liv.


09. februar kl 17.15 inviterer BDO til digital Bedriftspresentasjon for UiO. Her vil du møte flere BDOere som vil fortelle om sin reise og hverdag i BDO. Du vil også få mulighet til å stille spørsmål og vinne en Sonos Move. Avslutningsvis vil det være mulig å få stille spørsmål til oss i BDO i egne breakoutrooms.


Vi minner om at første søknadsfrist for faste stillinger for studenter er søndag 14. februar kl. 12.00. Oppstart for stillingene er august 2021. Du kan lese mer og søke på stillingen og søke her.


Av smittevernhensyn vil vi dessverre ikke kunne møte dere fysisk denne gangen. Våre representanter vil likevel være tilgjengelige for dere hele dagen for spørsmål og en hyggelig prat. Ta kontakt med Nils Petter O. Skrindebakke (Systemutvikling regnskap, 926 83 298) eller Katinka Helgeby (HR, 951 44 811).


Hver deltaker får dekket foodora på inntil 200 kr.

Hva gjør jeg for å få mat? 

  1. Lag bruker hos Foodora. 
  1. 9. februar sender jeg ut en mail til alle deltakere. De som svarer på denne mailen får tilsendt et gavekort hos foodora på 200 kr. Da slipper vi forhåpentligvis å sende ut gavekort til personer som ikke møter opp.

Vel møtt!ANSVARLIG

Cornelia Drougge Vassbotn

46889923

cornelia.vassbotn@ifinavet.no

Styremedlem