Digital bedriftspresentasjon med DnB

Få et innblikk i hvordan DNB bruker plattformen til å generere innsikt om pengebruk, slik Mobilbanken kan tilby «Personal Finance Manager»-tjenester

04.02.2021 16:15

Digitalt

Ja (Foodora)

0 plasser igjen

Company logo

En jobb i Norges største finanskonsern byr på faglige utfordringer i et spennende arbeidsmiljø med mange muligheter. Vi trenger dyktige og motiverte medarbeidere for å møte kundens behov og for å nå våre mål. Vårt oppdrag «Vi er her. For at du skal være i forkant.» er retningsgivende for oss i DNB på alle nivåer. For å dekke konsernets behov, trenger vi medarbeidere med ulik bakgrunn og kompetanse. Trives du med å sette kunden i fokus, og identifiserer du deg i tillegg med verdiene våre: nysgjerrig, modig og ansvarlig, kan du passe godt inn hos oss.

Innsiktsplattformen DNB har bygget i skyen - IPA (Insight Platform on AWS) – er utviklet over flere år og består blant annet av komponenter som ‘data lake’, ‘data virtualization’, ‘data science lab’, ‘data capture’ og ‘transaction services’.

 

Få et innblikk i hvordan DNB bruker plattformen til å generere innsikt om pengebruk, slik at bl.a. Mobilbanken kan tilby «Personal Finance Manager» tjenester til kundene i real-time.

 

Vi har satt av 45 minutter med presentasjon av løsningen fra et arkitekt- og utviklerperspektiv på Microsoft Teams. 

Etter presentasjonen blir det servert mat.


Hver deltaker får dekket Foodora på inntil 200 kr. How to get food? 

  1. Lag bruker på Foodora. 
  2. 4. februar sender jeg ut en mail til alle deltakere. De som svarer på denne mailen får tilsendt et gavekort hos Foodora på 200 kr. 

ANSVARLIG

Mathias Schumacher

46932339

mathiats@ifi.uio.no

Intern