Stor digital bedriftspresentasjon med Microsoft University

Microsoft University - en kickstart på karrieren!

02.02.2021 16:15

Digitalt

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Microsoft University ble etablert i 2007 som et svar på stor etterspørsel av Microsoftkompetanse i markedet. Prosjektet er et samarbeid mellom Microsoft og Microsoftpartnere som gir nyutdannede en helt unik karrierestart. Merkenavnet MSU har bygget seg en sterk posisjon innenfor IT-markedet. Bedrifter kjenner MSU og vet at om de ansetter en MSU-er, så ansetter de kvalitet. MSU-ere er blant bransjens fremste talenter, og etterspørselen er stor. For en MSU kandidat dreier det seg ikke bare om faglig utvikling. MSU er også en nettverksarena hvor mange av morgendagens fremste IT-hoder møtes. Kandidatene blir godt kjent med hverandre gjennom de fem til seks ukene MSU - kursene varer. Man bygger nettverk, relasjoner og vennskap - både på det profesjonelle og personlige planet. Siden 2007 har Microsoft University gitt nærmere 700 nyutdannede en kick-start på karrieren. Disse har gjennomført MSU og jobber i dag hos noen av Microsofts mest spennende partnere. Microsoft University kan være DIN mulighet til å realisere karrieredrømmen. Søk på MSU - og få en kick start på karrieren!

Delta på bedriftspresentasjon med Microsoft University for å lære mer om Norges mest attraktive traineeprogram for IT studenter. Vi har med partnerbedriftene Lånekassen og Syscom som skal dele informasjon om selskapet, stillingene de skal ansette til og erfaring fra tidligere deltakelse på Microsoft University. 

Se https://www.glasspaper.no/MSU2021-studenter for mer informasjon.

 

Owen Iyomahan og Duane Henriksen er med fra partnerbedrift Lånekassen. Owen er IT utviklingsleder i Lånekassen og begynte i Januar 2020. Har ansvar for koordinering og planlegging av utviklingstiltak i Lånekassen. Duane er ansatt gjennom Microsoft University og jobber som applikasjonsforvalter med ansvar for forvaltning av kjørende applikasjoner i drift.


Som spesialister på IT Service Management og IT sikkerhet tilbyr Syscom konsulenttjenester, rådgivning og markedsledende løsninger. Vi lever av og for å skape verdi for kundene og løse deres utfordringer ved hjelp av kreativitet og samarbeid. Slik skaper vi gode kundeopplevelser, og har det gøy på jobb! Vi har også egen klatregruppe, løpegruppe og filmgruppe.

 

 

Microsoft University er et traineeprogram for nyutdannede i regi av Microsoft for Microsoft sine kunder og partnerbedrifter. Programmet består av seks intensive uker med kurs og sertifiseringer, samt en fast stilling hos en av Microsoft sine partnere eller kunder. Vi tilbyr 7 ulike spesialiseringsfelt:

·       Azure Cloud Platform 

·       Cloud Security 

·       Dynamics 365 for Customer Engagement

·       Advanced Cloud Analytics/ Azure Data Engineer

·       Cloud AI & Machine Learning 

·       .NET Azure Developer

·       Dynamics 365 for Finance and Operations  

 

 

 

Hver deltaker vil få 250 kr til å kjøpe mat, som vil tilbakebetales av Navet i etterkant av arrangementet. Mer informasjon kommer på mail. 

ANSVARLIG

Hanne Celine Foss

hanne.foss@ifinavet.no

Intern