Digital bedriftspresentasjon med Sopra Steria

Bli bedre kjent med Sopra Steria!

28.01.2021 17:15

Digitalt

Ja

1 plasser igjen

Company logo

Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap som bistår private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, systemutvikling, design og drift. Hvert år ansetter vi nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter til sommerjobb, og vi er på jakt etter flere dyktige studenter.

Vil du vite mer om hvilke spennende prosjekter Norges største IT-konsulentselskap jobber med? Ønsker du å høre mer om hvordan det er å være del av vårt graduate-program for nyutdannede eller hvordan en sommerjobb hos oss kan se ut? Da håper vi å se deg på vår digitale bedriftspresentasjon 28. januar! 

Vi vil presentere oss som selskap, så vil dere høre litt om hverdagen til 2 av våre konsulenter (en interaksjonsdesigner og en utvikler som har hovedfokus innen sikker systemutvikling). Vi vil så presentere et spennede prosjekt; holocare. Her bruker vi neste generasjons hologram teknologi for å visualisere organer i 3D slik at kirurger og klinikere kan samarbeid på en helt unik måte. Dere skal få et innblikk og demo i hvordan vi bruker HoloLens 2 for å skape hologrammer i den virkelige verden!

Selv om dere vil treffe oss gjennom skjermen, lover vi god stemning og mette mager + en konkurranse med kule premier. Vi gleder oss til å se dere!

Hver deltaker får dekket foodora på inntil 200 kr. How to get food? 

  1. Lag bruker på foodora. 
  2. 28 januar sender jeg ut en mail til alle deltakere. De som svarer på denne mailen får tilsendt et gavekort hos foodora på 200 kr. Da slipper vi forhåpentligvis å sende ut gavekort til personer som ikke møter opp. 

ANSVARLIG

Martin Sandberg

45239307

martin.sandberg@ifinavet.no

Intern