Digital bedriftspresentasjon med CGI

Velkommen til bedriftspresentasjon med CGI!

26.01.2021 16:15

Digitalt

Ja

0 plasser igjen

Company logo

CGI ble grunnlagt i 1976, og er verdens femte største IT- og konsulentfirma. Vi består av over 77 500 konsulenter fordelt på 400 lokasjoner i 40 land. I Norge har vi ca. 900 ansatte fordelt på syv lokasjoner, blant annet i Oslo, Trondheim, Bergen, Stavanger og Haugesund. CGI er et av landets ledende it- og konsulentselskap med et bredt løsning- og tjenestetilbud innen blant annet robotikk, produktdesign, programmering, kunstig intelligens, arkitektur, strategi og forretningsutvikling.

Presentasjonen vil foregå på Microsoft Teams, lenke sendes ut til din UiO-mail på tirsdag.

For tildeling av Foodora-gavekort:
    - En e-post vil sendes ut til alle påmeldte på mandag. Svar på denne e-posten for å få tilsendt gavekortet.


CGI ble grunnlagt i 1976, og er verdens femte største IT- og konsulentfirma. Vi består av over 77 500 konsulenter fordelt på 400 lokasjoner i 40 land. I Norge har vi ca. 750 ansatte fordelt på syv lokasjoner, blant annet i Oslo, Trondheim, Stavanger og Haugesund. CGI er et av landets ledende IT- og konsulentselskap med et bredt løsning- og tjenestetilbud innen blant annet robotikk, produktdesign, programmering, kunstig intelligens, arkitektur, strategi og forretningsutvikling.

CGIs visjon er å utvikle markedets beste IT- og managementkonsulenter. I løpet av et toårig talentprogram videreutdannes og trenes selskapets young professionals kontinuerlig i nye teknologier, konsulent- og prosjektarbeid, samt generell forretningsvirksomhet.

Talentprogrammet er inndelt i to ulike løp: Tech og Biz. Tech Talent er for deg som elsker å løse krevende utfordringer ved hjelp av programmering. Biz Talent er for deg som brenner for innovasjon, brukeropplevelse og digital transformasjon. Selv om hvert løp fokuserer på sine fagområder vil du også bli godt kjent med det andre løpet og deres fagområder.

Til Talentprogrammet er vi på jakt etter talenter med mastergrad innen teknologi og forretningsutvikling, med drivkraft og lidenskap. Mer informasjon om talentprogrammet, samt mulighet for å søke, finner du her: www.cgitalent.no.

Hvis du er interessert i konsulentbransjen, business, ledelse, teknologi og innovasjon så vil en bedriftspresentasjon med CGI være et godt valg. Denne dagen møter du Eivind Haug-Warberg og Tørres Lande som begge er en del av Tech, samt Andreas Gabrielsen og Aslak Eek Svensson som er en del av Biz. De vil fortelle om CGI, prosjekter, talentprogrammet og sine hverdager i et innovativt, sosialt og spennende teknologi- og konsulentselskap.

Denne presentasjonen er spesielt rettet mot studenter nær slutten av sin mastergrad (5. året), og studerer på linjene Programmering og systemarkitektur, Robotikk, DigØk og Sikkerhet.


ANSVARLIG

Kristian Gravermoen

93230220

kristian.gravermoen@ifinavet.no

Intern