Svelte-kurs med Knowit

Velkommen til et digitalt Svelte-kurs!

12.11.2020 16:15

Digitalt

Ja

5 plasser igjen

Company logo

Knowit er et av nordens største konsulentselskaper, og har lang erfaring med å gi nyutdannede en god start på karrieren. Vi ansetter spesielt mange utviklere, men vi er også interessert i folk innenfor design, BI og mye annet. Hvis du har lyst til å jobbe i et sosialt og hyggelig miljø, der du får alle muligheter til å lære og få erfaring i trygge omgivelser, så bør du vurdere å søke jobb hos oss! Og om skulle ønske flere utfordringer, så er veien alltid kort til økt ansvar og nye arbeidsoppgaver. I Norge har vi avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim.

Lage Snake med Svelte

Hvis man har det gøy, er det lett å lære. Og spill er gøy. På dette kurset skal vi lage Snake – ved hjelp av Svelte.

Svelte er et nytt web-rammeverk som er lettlært og kraftig: Takket være smarte designvalg blir Svelte-apper som regel langt mindre enn tilsvarende apper laget i React eller Vue – både i antall linjer du må skrive og hvor mye brukeren må laste ned.

Kurset er laget av Eirik Vågeskar fra Knowit Objectnet. Han skriver React når han må og Svelte når han kan. Tidligere har han holdt foredrag, kurs og kodekvelder om Svelte, sneket inn Svelte på Entur og bidratt til Svelte på Github. Med seg på laget har han et knippe knowitere fra kontoret i Oslo. De ønsker velkommen til et kurs for studenter på alle nivåer (så lenge du har har kontroll på if, else og for-løkker og vet hva et array/en liste er, burde alt gå fint.)

Link til foredrag om Svelte: https://www.youtube.com/watch?v=cZnJojItD6Y 

Forberedelser til kurset vil bli sendt ut i forkant.

Alle som deltar på kurset vil få 200kr til mat.

Velkommen!

ANSVARLIG

Tonje Løfqvist

tonje.lofqvist@ifinavet.no

Intern