Kurs i webutvikling med Firebase, med Itera

27.10.2020 17:00

Digitalt

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Itera er et norsk konsulentselskap med fokus på å skape fremtidens digitale forretning gjennom strategi, design og teknologi. Vi er notert på Oslo Børs under tickeren ITE og består av over 500 konsulenter fordelt mellom vårt hovedkontor i Oslo og våre kontorer i Bergen, Bryne, Stockholm, København, Bratislava og Kiev. I 2018 ble vi for tredje år på råd kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter, uavhengig av bransje. Dette er et resultat at vi jobber i tverrfaglige team, og sammen leverer nyskapende og realiserbare prosjekter og tjenester til virksomheter hvor smart bruk av teknologi er sentralt for å nå forretningsmålene. Kundene våre er nordiske virksomheter innen bank og forsikring, offentlig sektor, helse, tjenesteytende sektor, transport og utility.

Firebase er en applikasjonsutviklingsplattform fra Google. Plattformen lar deg bygge applikasjoner raskt uten at du trenger å vedlikeholde din egen infrastruktur. Med et bredt tjenesteutvalg har Firebase ferdige løsninger for de fleste problemer. Noen sentrale tjenester er hosting, lagring, database, autentisering og serverløse funksjoner, men det er også løsninger for analyse og testing. Firebase er bygget på Google Cloud Platform og har innebygd skalering. Alt dette gjør utviklingen av applikasjoner lettere og man kan fokusere mindre på oppsett og konfigurasjon, og mer på brukeropplevelse, ytelse og kvalitetskontroll.I Itera har vi blant annet brukt Firebase til å raskt utvikle en løsning for booking av kontorplasser for å ha kontroll på antall personer på kontoret i forbindelse med korona.

 

I kurset skal vi bruke ulik funksjonalitet i Firebase til å sette opp og lage en webapplikasjon i React. Vi kommer først til å gi en introduksjon til Firebase og utvikling av webapplikasjoner før vi går videre på en interaktiv del med oppgaveløsning.

 

Det anbefales at man har noe kunnskap om JavaScript og React for å få fullt utbytte av kurset.


Zoomlenke til de på Tech ( webutvikling):
https://us02web.zoom.us/j/84265366726?pwd=Wit4am1JRHAvUTlqa1lFREo3Sjd5dz09
Meeting ID: 842 6536 6726

Passcode: 176280


 

Det vil komme mer informasjon om arrangementet når det nærmer seg. Kurset vil bli gjennomført digitalt over Zoom og deltagere vil få mulighet til å kjøpe takeaway som dekkes av oss intill 250kr. Det vil bli mulighet for personlig oppfølging og hjelp underveis, og vi vil være pålogget en liten stund etter kurset for de som ønsker å mingle digitalt. Detaljer om tilkobling til Zoom vil bli sendt ut nærmere kursstart.

 

Vi gleder oss masse til kurs med dere!

ANSVARLIG

Jessica Gierlach

jessickg@ulrik.uio.no

Intern