Intro til maskinlæring på cloud med Azure ML med Skatteetaten

Skatteetaten inviterer til fagkveld med tre spennende kurs i egne lokaler

08.10.2020 16:50

Fredrik Selmers vei 4, 0663 Oslo

Ja

2 plasser igjen

Company logo

I Skatteetaten jobber 6500 ansatte mot samme mål; å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. Skatteetaten er underlagt Finansdepartementet, og har ansvaret for et oppdatert folkeregister og at skatter og avgifter blir fastsatt og innbetalt på riktig måte. Vi jobber ut fra visjonen om et samfunn der alle vil gjøre opp for seg. Målet er at det skal være enkelt å gjøre det riktig. Vi er i dag rundt 900 ansatte som jobber med utvikling, drift og forvaltning av IT-løsninger som brukes av hele Norges befolkning. Hvert år bruker vi ca. 1 000 0000 utviklingstimer på digitale tjenester og verktøy og våre systemer er et av landets største når det gjelder datamengde og brukere. Skatteetaten har et av Norges største og sterkeste IT-miljø, hvor arbeidsområdene spenner fra systemutvikling og prosjektledelse til infrastruktur og sikkerhet.

Praktisk informasjon for samtlige kurs

For å opprettholde best mulig smittevern, ber vi om at alle møter direkte opp ved Skatteetatens lokaler til riktig tidspunkt for kurset du er påmeldt. Lokalene ligger med gåavstand fra Helsfyr T-banestasjon.
Oppmøte maskinlæringskurs: kl. 16.50

Husk at du kun kan melde deg på ett kurs!

Intro til maskinlæring på cloud med Azure ML

Det er liten tvil om at kunstig intelligens har kommet for å bli, og selv om det nok ikke kommer til å ta over verden med det første, kan det bidra til å gjøre en god del arbeid enklere for oss. Maskinlæring er et undersegment av kunstig intelligens som bruker matematiske datamodeller til å hjelpe datamaskinen til å tenke som et menneske og utføre oppgaver på egen hånd. Det kan bidra til å se sammenhenger som vi mennesker ikke ser, og kan hjelpe oss til å se mønstre i store mengder data.

 

Azure Machine Learning er Microsofts ende-til-ende-tjeneste for maskinlæring, og en av plattformene som kan brukes for maskinlæring i skyen. Det gir mulighet for raskere bygging, opplæring og distribuering av maskinlæringsmodeller, og har ulike verktøy tilpasset ulike kompetansenivåer.

 

Vi vil gi dere en introduksjon til hvordan man kan bruke Azure Machine Learning til å komme i gang med maskinlæring i skyen, og gi dere en smakebit på hvilke muligheter som finnes.ANSVARLIG

Stian Dolmseth

41857057

stian.dolmseth@ifinavet.no

Styremedlem