Introduksjon til Front end-utvikling i React med Skatteetaten

Skatteetaten inviterer til fagkveld med tre spennende kurs i egne lokaler

08.10.2020 16:45

Fredrik Selmers vei 4, 0663 Oslo

Ja

1 plasser igjen

Company logo

I Skatteetaten jobber 6500 ansatte mot samme mål; å sikre finansieringen av velferdssamfunnet. Skatteetaten er underlagt Finansdepartementet, og har ansvaret for et oppdatert folkeregister og at skatter og avgifter blir fastsatt og innbetalt på riktig måte. Vi jobber ut fra visjonen om et samfunn der alle vil gjøre opp for seg. Målet er at det skal være enkelt å gjøre det riktig. Vi er i dag rundt 900 ansatte som jobber med utvikling, drift og forvaltning av IT-løsninger som brukes av hele Norges befolkning. Hvert år bruker vi ca. 1 000 0000 utviklingstimer på digitale tjenester og verktøy og våre systemer er et av landets største når det gjelder datamengde og brukere. Skatteetaten har et av Norges største og sterkeste IT-miljø, hvor arbeidsområdene spenner fra systemutvikling og prosjektledelse til infrastruktur og sikkerhet.

Praktisk informasjon for samtlige kurs

For å opprettholde best mulig smittevern, ber vi om at alle møter direkte opp ved Skatteetatens lokaler til riktig tidspunkt for kurset du er påmeldt. Lokalene ligger med gåavstand fra Helsfyr T-banestasjon.
Oppmøte front end-kurs: kl. 16.45

Husk at du kun kan melde deg på ett kurs!

Introduksjon til Front end-utvikling i React

I denne workshopen får du en introduksjon til React, og lærer hvordan du kan komme i gang med å sette opp og utforme din egen webapplikasjon.

Kurset passer for deg som har lite eller ingen kjennskap til React fra tidligere, men litt programmeringserfaring er en fordel.

 

Ta med egen pc/mac. Før kurset ber vi om at du laster ned og installerer Visual Studio Code: https://code.visualstudio.com/download

ANSVARLIG

Stian Dolmseth

41857057

stian.dolmseth@ifinavet.no

Styremedlem