Fagkveld med Bouvet

Battle Royale med BouvetPingvinene!

19.11.2020 17:00

Digitalt

Ja

3 plasser igjen

Company logo

Bouvet er et helnorsk konsulentselskap, som gjennom rådgivning, utvikling, design og forvaltning, bidrar til å maksimere effekter i krysningspunktet mellom moderne teknologi og digital kommunikasjon. Flotte ord - ingen overflødige. Varen vi leverer kommer fra faglig styrke. Derfor har vi også et bevisst forhold til faglig utvikling, som kommer i mange former tilpasset den enkelte. Vi har blant annet fagkvelder, arkitektskole, systemutviklerskole, deltakelse på konferanser, hackatons og internkonferanser med fokus på kompetansedeling.

Battle Royale med BouvetPingvinene! NB DIGITALT ARRANGEMENT!!

 

Pingvinen din sitter fast i en mystisk labyrint der du hvert øyeblikk kan bli tatt av dødelige flammer eller en ondsinnet motstander! For å overleve så må laget ditt programmere en kunstig intelligens som tar de riktige valgene; Går du for powerups eller prøver du å dolke motstanderen i ryggen? Det er kun en pingvin som kommer levende ut!

 

Siden dette er et digitalt arrangement vil vi kjøre intro på Discord, etterpå vil dere bli fordelt ut i grupper som sammen med en mer enn middels hjelpsom Bouvet-representant som skal se til at dere kan knuse de andre pingvinene!

 

Ta på deg dine beste nerdebriller og slip intellektet, dette blir en hyggelig kveld med absolutt ikke noe corona.

Bouvet spanderer middag med Foodora!

ANSVARLIG

Anna Helgestad

anna.helgestad@ifinavet.no

Intern