Bedriftspresentasjon med NRK

10.11.2020 16:15

Digitalt

Nei

4 plasser igjen

Company logo

Norsk rikskringkasting (NRK) er Norges største mediebedrift. NRK er en offentlig eid, lisensfinansiert allmennkringkaster. NRK byr på et bredt medietilbud med tre tv-kanaler, 16 radiokanaler og nettstedet NRK.no. Som offentlig eid kringkastingsselskap har NRK i oppgave å lage et bredt og vidt medietilbud for alle som bor i Norge tuftet på norsk språk og kultur. Totalt arbeider ca. 3 500 i NRK, rundt 2 000 ved hovedkontoret på Marienlyst i Oslo, mens de øvrige 1500 er fordelt på store og små NRK-avdelinger landet rundt. NRK sysselsetter en rekke yrkesgrupper. Journalister er den største gruppen, men det finnes også en rekke programingeniør- og tekniske jobber såvel som en rekke IT-jobber. NRK skal styrke demokratiet, samle og engasjere alle som bor i Norge. Våre grunnleggende verdier er åpen, modig og troverdig. For å lykkes med det omfattende allmennkringkasteroppdraget vi har fått, trenger vi medarbeidere med forskjellig erfaring og bakgrunn. Vil du jobbe sammen med oss for å skape godt og viktig innhold som treffer hele Norges befolkning?

Sjekker du været på Yr? Eller liker du kanskje å høre på P3morgen? Har du fulgt med på Exit, Stjernekamp eller Førstegangstjenesten, eller hørt på en av podkastene våre? Vi er ganske sikre på at du har et forhold til NRKs innhold. Men visste du at vi har et stort miljø av designere, utviklere og skyeksperter i NRK, og som sørger for å levere innholdet til deg på de digitale plattformene våre? 

 

Og akkurat dette miljøet får du muligheten til å bli kjent med under denne bedriftspresentasjonen! Du vil møte flere ansatte fra avdelingen Produkt-og teknologiutvikling og bli kjent med hvordan NRK utvikler, drifter og overvåker sine digitale produkter og tjenester. Dette arrangementet vil derfor passe ekstra godt for deg som har interesse i det tekniske! På slutten av presentasjonen blir det en underholdende quiz der du kan vinne en flott premie!


Bedriftspresentasjonen til bli holdt digitalt på Teams - link vil bli sendt ut et par dager før til de som er påmeldt
ANSVARLIG

Anna Helgestad

anna.helgestad@ifinavet.no

Intern