Bedriftspresentasjon med Genus

29.10.2020 16:45

Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo, Holbergs Plass

Ja

5 plasser igjen

Company logo

Genus er et norsk softwareselskap som leverer en ledende low-code plattform for utvikling av virksomhetssystemer. Gjennom visuell modellering lar plattformen deg utvikle avanserte forretningssystemer uten behov for tradisjonell programmering. Dette gir blant annet økt utviklerproduktivitet, lavere kostnader og mer fleksible og bærekraftige løsninger.

Vil du vite mer om konseptet low-code? Da er dette kvelden for deg! Vi er på utkikk etter utviklere som vil være med å utvikle plattformen vår og IT-konsulenter som vil bruke denne plattformen til å lage virksomhetssystemer for kunder.

 

Vi vil ta deg igjennom en utviklers og en konsulents hverdag der vi forklarer hvordan plattformen blir bygget opp samt hvordan den blir brukt. Det vil også bli kjørt en demo der du faktisk får sett hvor raskt man bygger elementer ved hjelp fra low-code. I tillegg vil vi fortelle om hvordan det er å være en del av Genus graduate-programmet for nyutdannede. Midt i det hele kommer det en quiz med spennende premie til bestemann – et tips er å følge godt med på presentasjonen! 

 

Etter presentasjonen blir det servering av mat og drikke.

 

Hvor: Radisson Blu Scandinavia Hotel Oslo. Merk: Holbergs Plass

Når: 29.10.2020 16:45 i hotellets resepsjon
Presentasjon: 17:00-17:45 i konferanserom merket «Genus». (Spør ved ankomst hvor konferanserom ligger)

Middag: 18:00 i hotellets restaurant 

 

Covid-19:
Vi tar covid-19 på alvor. I både konferanserom og i restauranten blir det tilrettelagt for avstand og nåværende smittevernsrestriksjoner. Har man symptomer må man holde seg hjemme. Vi ser frem til et trygt og hyggelig arrangement!

ANSVARLIG

Ane Ness

ane.ness@ifinavet.no

Styremedlem