[AVLYST] Velkommen til design-kveld med oss i Itera!

AVLST på grunn av sykdom

27.10.2020 17:00

Digitalt

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Itera skaper bærekraftig digital forretning for innovative virksomheter i data-intensive markedssegmenter. Konsernet leverer løsninger og tjenester i tverrfaglige team innen teknologi, strategisk rådgivning og design, og jobber i en hybrid leveransemodell, med distribuerte team på tvers av landegrenser. Itera er de siste fem årene kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter. Konsernet har omlag 560 ansatte, virksomhet i Norge, Danmark, Island, Slovakia og Ukraina og er notert på Oslo Børs under tickeren ITERA.

Karolina og Lone er to tjeneste-, og interaksjonsdesignere som begge har studert på UiO! Vi tar dere gjennom en lærerik, trivelig, og kanskje tilogmed inspirerende kveld, hvor vi holder foredrag om noen av de viktigste lærdommene vi har gjort siden vi gikk ut fra IFI og inn i arbeidslivet som designere. Vi har fått bruk for noen av fagene vi ikke trodde var nyttige, vi har jobbet med helt uvante metodikker, og vi har hatt bratte læringskurver begge to.

Meld deg på, gjerne med en venn, og finn en ålreit plass å sitte. For eksempel i en sofa, en seng, eller et klasserom på IFI. Vi kjører digitalt opplegg, og gleder oss til å bli kjent!

 

Det vil komme mer informasjon om arrangementet når det nærmer seg. Kvelden vil bli gjennomført digitalt og deltagere vil få mulighet til å kjøpe takeaway som dekkes av oss intill 250kr. Vi vil være pålogget en liten stund etter kurset for de som ønsker å mingle digitalt. Detaljer om tilkobling vil bli sendt ut nærmere kursstart.

 

Vi gleder oss masse til kurs med dere!

 

ANSVARLIG

Jessica Gierlach

jessickg@ulrik.uio.no

Intern