Fagkveld med Knowit

Velkommen til workshop med Knowit!

22.10.2020 16:15

Kantinen, Knowits kontorer, Lakkegata 53

Ja

4 plasser igjen

Company logo

Knowit er et av nordens største konsulentselskaper, og har lang erfaring med å gi nyutdannede en god start på karrieren. Vi ansetter spesielt mange utviklere, men vi er også interessert i folk innenfor design, BI og mye annet. Hvis du har lyst til å jobbe i et sosialt og hyggelig miljø, der du får alle muligheter til å lære og få erfaring i trygge omgivelser, så bør du vurdere å søke jobb hos oss! Og om skulle ønske flere utfordringer, så er veien alltid kort til økt ansvar og nye arbeidsoppgaver. I Norge har vi avdelinger i Oslo, Bergen, Stavanger, Kristiansand og Trondheim.

React og typescript workshop

Ifølge Stack Overflow Developer Survey 2019 er React “most loved web framework”. I tillegg er React også et av de mest brukte rammeverkene for front-end, så sjansen er stor for at du en eller annen gang i løpet av din utvikler-karriere vil komme borti React. Her kan du få et lite forsprang med en intro til hvordan React fungerer og hvordan man kan bruke typescript til sin fordel når man utvikler i React.


Dette blir et interaktivt kurs der vi går gjennom ulike basiskonsepter i React og løser oppgaver underveis. Det vil bli sendt ut informasjon om oppsett og verktøy i forkant av kurset, og det er viktig at alle har gjort disse forberedelsene før de møter opp på kurset. 

 

Av smittehensyn møtes vi direkte hos Knowit sine lokaler i Lakkegata 53 senest kl 16.15. Kontorene ligger midt mellom Grønland og Tøyen T-bane stasjon.


NB! Husk å følge covid-19 retningslinjer, hold avstand og bli hjemme om du har symptomer.

ANSVARLIG

Tonje Løfqvist

tonje.lofqvist@ifinavet.no

Styremedlem