Fagkveld med Netcompany

Bli med på kurs i Kotlin med Netcompany!

13.10.2020 16:15

ESCAPE, GAUSTADALLEEN 23B, OSLO

Burritos

3 plasser igjen

Company logo

Netcompany er et IT-konsulentselskap som leverer morgendagens løsninger for våre kunder i det digitale landskapet. Vi er stolte av hvem vi er, og hva vi driver med. For å kunne levere de beste IT-løsningene for våre kunder og sluttbrukere, er det aller viktigste vi gjør for våre ansatte å sørge for et inkluderende, positivt og faglig miljø. Ved å kontinuerlig støtte oppunder og utfordre våre konsulenter har vi skapt et innovativt og kunnskapsbasert miljø som er lidenskapelig opptatt av å være helt i forkant i systemutviklingsfaget, og som tar ansvar i alle aspekter av et prosjekt - uavhengig om det er nyutvikling av en forretningskritisk IT-løsning eller forvaltning av en mobil løsning. Vi tar ansvar - helt enkelt.

Bli med på kurs i Kotlin med Netcompany!


Kotlin har vokst frem som et friskt pust i utviklerverden de siste årene. Kotlin er et moderne språk som gjør det enklere å skrive sikker, konsis og lesbar kode. Siden versjon 1.0 ble sluppet i 2016 har det blitt offisielt språk for apputvikling på Android, og blitt populært å bruke i backend sammen med for eksempel Spring Boot. Flere store internasjonale selskaper bruker Kotlin i dag, blant annet Google, Amazon, Netflix og Uber. I Netcompany har vi i dag flere prosjekter hvor vi bruker Kotlin.


Dette kurset er for deg som ikke har programmert i Kotlin tidligere. Vi kommer til å gå gjennom syntaks og features helt fra begynnelsen, for deretter å jobbe med oppgaver. Det tas utgangspunkt i at deltakerne har grunnleggende kjennskap til programmering.


Ta med egen laptop og vi anbefaler å installere følgende på forhånd:

        - Git

        - IntelliJ

        - Java 11

        -MavenANSVARLIG

Cornelia Drougge Vassbotn

46889923

cornelia.vassbotn@ifinavet.no

Styremedlem