Digital bedriftspresentasjon med Sopra Steria

Vil du vite mer om hvilke spennende prosjekter og teknologier Norges største IT-konsulentselskap jobber med?

06.10.2020 17:15

Teams/Zoom, Informasjon kommer

JA

2 plasser igjen

Company logo

Sopra Steria er et internasjonalt konsulentselskap som bistår private og offentlige organisasjoner i Skandinavia med å ta et digitalt lederskap innen sin bransje. Selskapet er et av Norges største konsulentselskaper med et av markedets sterkeste fagmiljøer innen IT- og forretningsrådgivning, IT-infrastruktur, systemutvikling, design og drift. Hvert år ansetter vi nyutdannede til vårt graduateprogram og sommerstudenter til sommerjobb, og vi er på jakt etter flere dyktige studenter.

Vil du vite mer om hvilke spennende prosjekter og teknologier Norges største IT-konsulentselskap jobber med? Ønsker du å høre mer om hvordan det er å være nyutdannet (graduate) hos oss eller hvordan en sommerjobb kan se ut? Da håper vi å se deg på vår digitale bedriftspresentasjon 6. oktober!

En bedriftspresentasjon med oss vil gi innblikk i hvilke spennende prosjekter/teknologier Norges største IT-konsulentselskap jobber med. I tillegg vil vi fortelle om hvordan det er å være del av vårt graduate-program for nyutdannede. Vi vil være godt representert fra bedriften og ikke minst stiller vår CEO Kjell Rusti for å svare deg på nettop det du lurer på om Sopra Steria! Siden presentasjonen blir digital vil vi gjerne at du sender inn spørsmålene dine i forkant for å sikre flyt i presentasjonen. Skjema for spørsmål blir sendt på mail. 


Det blir bingo med premie til vinnerne! Arrangementet vil foregå over Zoom eller Teams, og lenke til arrangementet vil bli sent på mail. 


Det blir selvfølgelig også servering! Hver deltaker kan bruke 200 kroner på mat og drikke, med unntak av sprit, som dere får refundert i etterkant av arrangementet. Maten må dere fikse selv, og helst ha klart til arrangementet begynner. For eksempel kan man benytte tjenester som Foodora. For tilbakebetaling må man vise til kvittering! Mer informasjon om dette kommer på mail til alle påmeldte i etterkant av arrangementet.

ANSVARLIG

Hanne Celine Foss

hanne.foss@ifinavet.no

Intern