[AVLYST] Fagkveld med Sysco

Ble med Sysco på en lærerik workshop!

01.10.2020 16:15

Informasjon kommer, Informasjon kommer

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Sysco leverer smarte apper til energibransjen som er enkle å ta i bruk. Vår superkraft er å få ulike teknologier til å fungere sammen. Det krever solid bransjekunnskap om energisektoren. Av oss får du gode råd, trygg drift av databaser og overvåkning av IT- infrastruktur.

I denne workshopen vil studentene lære om Azure Portal, Azure Functions, API, JSON, SQL, .NET Core, C# og Microsoft PowerBI. 

Først vil det være en gjennomgang av teknologiene og verktøyene, hvor vi forklarer hvordan de kan anvendes sammen for å hente ut data fra et API og fremstille denne på en fin, brukbar og forståelig måte. Deretter skal alle få muligheten til å programmere og gjennomføre flere deler av løsningen selv.

- Hvordan opprette resources i Azure Portal 

- Hvordan hente ut data fra API i JSON format via en Azure Functions

- Hvordan bruke Azure Function til å lagre denne dataen i en SQL database

. Hvordan hente denne dataen ut fra databasen og presentere den i PowerBI på en fin og grafisk måte


Deltakere trenger ingen tidligere kjennskap til teknologiene og verktøyene, men bør ha grunnleggende programmerings ferdigheter for å kunne følge med. De som ønsker å delta må gjerne søke opp de forskjellige teknologiene på forhånd for å danne seg et overordnet bilde over hva det er. Det er også fint om alle kan ha Visual Studio Community 2019 (ikke Visual Studio Code) og Postman installert på den laptoppen de skal bruke i workshopen, hvis ikke må dette gjøres underveis. 

SYSCO vil være representert med flere dyktige utviklere og det blir selvsagt servert mat og drikke underveis i workshopen.


Informasjon om tid og sted kommer. 


Smitteverntiltak

Vi er opptatt av smittevern og kommer til å tilrettelegge bedriftspresentasjonen slik at smitteverntiltak ivaretas. Det vil legges til rette for 1 meters avstand gjennom hele arrangementet og Antibac vil være tilgjengelig til enhver tid. Dersom du har tegn til symptomer ber vi deg holde deg hjemme. 


ANSVARLIG

Martin Sandberg

45239307

martin.sandberg@ifinavet.no

Styremedlem