Bedriftspresentasjon med Bekk

Bli med på en hyggelig kveld med Bekk på Teatro!

17.09.2020 16:30

Teatro, Stortingsgata 16, 0161 Oslo

Ja

3 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

17. september inviterer vi i Bekk dere til Teatro. Vi stiller med både erfarne og nyansatte Bekkere hvor dere vil få mulighet til å spørre dem ut om hverdagen som utvikler eller designer, hvordan det egentlig er å være i jobb eller om noe helt annet.

En av våre utviklere skal snakke litt om hennes rolle i Bekk, hva det betyr for arbeidshverdagen hennes, og hvordan den rollen gjør at hun kan påvirke både kunde, selskapet og andre Bekkere.

Oppmøte er kl. 16.30 på Teatro (Stortingsgata 16).


Smitteverntiltak

Vi er opptatt av smittevern og kommer til å tilrettelegge bedriftspresentasjonen slik at smitteverntiltak ivaretas. Det vil legges til rette for 1 meters avstand gjennom hele arrangementet og Antibac vil være tilgjengelig til enhver tid. Dersom du har tegn til symptomer ber vi deg holde deg hjemme. 


ANSVARLIG

Mathias Strøm

41353757

mathias.strom@ifinavet.no

Student