Bedriftspresentasjon med Visma

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor.

15.09.2020 17:00

Olivia Eger, Karl Johans gate 23, 0159 Oslo

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Visma gjør virksomheter mer effektive. Konsernet leverer programvare, innkjøpsløsninger, innfordringstjenester, butikkdataløsninger, samt IT-relatert utviklings- og konsulentvirksomhet. Visma forenkler og automatiserer virksomhetsprosesser innenfor både privat og offentlig sektor. 600 000 nordeuropeiske kunder benytter Vismas produkter og tjenester, og ytterligere 300 000 bruker Visma som hosting-partner. Konsernet har 5 500 ansatte og hadde i 2016 en omsetning på NOK 7 855 millioner.

Visma leverer software og tjenester som forenkler og digitaliserer forretningsprosesser i privat og offentlig sektor. Vi opererer i hele Norden og i Benelux, Sentral- og Øst-Europa. Med over 9 500 ansatte, 1 000 000 kundekontrakter og en omsetning på EUR 1 199 millioner i 2018, er vi Europas ledende softwareselskap.
Tirsdag 15. september inviterer vi dere til Olivia Eger hvor vi vil  gi dere et innblikk i hvem vi er, hva vi jobber med og karrieremuligheter. Oppmøtet er kl 17.00 på Olivia Eger (Karl Johans gate 23, 0159 Oslo).

Visma Consulting er konsulentenheten i Visma. Hver eneste dag utvikler Visma Consulting løsninger som er kritiske for sammfunnet. Vi jobber for å ligge i front når det gjelder ny teknologi og har sett hvordan våre løsninger kan forandre folks liv. Har du lyst til å bidra til å gjøre en forskjell? Vi har et godt etablert Summer Internship og traineeprogram for studenter og nyutdannede, og trenger flere flinke med på laget!

Speedintervjuene gjennomføres på dagtid tirsdag 15. september digitalt.

Speedintervju for Summer Internship: last opp CV og karakterer her innen 13. september. 
Speedintervju for traineeprogrammet Nytt Krutt: last opp CV og karakterer her innen 13. september. 
Skriv i søknadsbrevet/feltet at du skal delta på bedriftspresentasjon. Benytt gjerne integrasjonen med Vitnemålsportalen. 
Vi sender deg mail med oppsatt tidspunkt! Dersom det blir mange søkere vil vi måtte foreta en prioritering.

Smitteverntiltak
Vi er opptatt av smittevern og kommer til å tilrettelegge bedriftspresentasjonen slik at smitteverntiltak ivaretas. Dette inkluderer at det vil være mye antibac tilgjengelig, samt at vi kommer til å til å tilrettelegge for minst 1 meters avstand gjennom hele arrangementet. Dersom noen har tegn på symptomer ber vi dere holde dere hjemme.

Vi gleder oss masse til å bli bedre kjent med dere!

ANSVARLIG

Øystein Knudsen

91765536

oystein.knudsen@ifinavet.no

Intern