UXCUP 2020

Er du interessert i brukeropplevelser, design og kreativitet? I september kjører vi i gang en ny runde av UXCUP!

10.09.2020 16:00

Digitalt

Ja

Åpent for alle
Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

!!!Trykk HER for påmelding!!!

Hva er UXCUP?

UXCUP er en hyggelig, engasjerende og lærerik konkurranse i kreativ problemløsning for studenter. Det er Bekk som arrangerer konkurransen. Dersom du er nysgjerrig på design, brukeropplevelse og hvordan det er å være konsulent, så passer UXCUP perfekt for deg! Konkurransen er åpen for studenter i 3.-5. klasse som studerer design i Norge.

Hvordan foregår konkurransen?
I år velger vi å gjennomføre UXCUP digitalt i løpet av ettermiddagen/kvelden torsdag 10. september. Vi oppfordrer hvert lag til å sitte fysisk sammen, men det er ikke et must. Oppgaveutdeling, leveranser og veiledning vil foregå digitalt. Alle lagene som får plass til å delta vil få tilsendt et kit i posten og vi spanderer mat og drikke. Vinnerlaget, som vi vil annonsere uka etter konkurransen, vil i tillegg stikke av med en attraktiv premie!

Dette vil jeg delta på! Herlig! For å bli med trenger du å samle et lag på tre personer. Påmeldingen er åpen nå, så finn deg to herlige lagkamerater og hold av datoene!

?? Sjekk ut https://uxcup.bekk.no/ for mer info og påmelding!

        - All påmelding skjer via Bekk sin nettside 


ANSVARLIG

Mathias Schumacher

46932339

mathiats@ifi.uio.no

Intern