[AVLYST] - Fagkveld med Bekk - Figma

Fagkvelden våren 2020 byr på et spennende program med fire ulike workshops.

17.03.2020 16:15

Egne lokaler, AKERSHUSSTRANDA 21, SKUR 39 VIPPETANGEN

Ja

1 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

Denne påmeldingen gjelder workshop: Figma

I Bekk er vi opptatt av faglig utvikling og kunnskapsdeling, og arrangerer en fagkveld for Oslo-studenter hvert semester. På fagkvelden forsøker vi å vise et lite tverrsnitt av det faglige vi holder på med internt, samtidig som vi koser oss med god mat og drikke.

Fagkvelden våren 2020 byr på et spennende program med fire ulike workshops. Programmet for kvelden og mer informasjon om de forskjellige workshop-ene finner du i oversikten under.

Felles program:

16.15: Oppmøte og lett bespisning

16.45: Felles intro

17.30: Workshops

19.30: Mat, drikke og underholdning


Figma


Figma har de siste årene blitt bransjestandarden for interaksjonsdesignere. Selv med hard konkurranse fra Sketch, Adobe XD, Framer X og Invision Studio, benyttes Figma av de fleste konsulentbyråer og in-house-miljøer. Med god grunn! Denne workshopen er tilpasset deg som aldri har tatt i Figma før. Sammen går vi gjennom en mengde oppgaver, fra helt enkel vektorbehandling, til hvordan man bygger interaktive prototyper. I løpet av kvelden vil du bli produktiv i Figma.

ANSVARLIG

Renate Farberg

renatfa@ulrik.uio.no

Intern