[AVLYST] - Fagkveld med Bekk - Kotlin

Fagkvelden våren 2020 byr på et spennende program med fire ulike workshops.

17.03.2020 16:15

Egne lokaler, AKERSHUSSTRANDA 21, SKUR 39 VIPPETANGEN

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

Denne påmeldingen gjelder workshop: Kotlin

I Bekk er vi opptatt av faglig utvikling og kunnskapsdeling, og arrangerer en fagkveld for Oslo-studenter hvert semester. På fagkvelden forsøker vi å vise et lite tverrsnitt av det faglige vi holder på med internt, samtidig som vi koser oss med god mat og drikke.

Fagkvelden våren 2020 byr på et spennende program med fire ulike workshops. Programmet for kvelden og mer informasjon om de forskjellige workshop-ene finner du i oversikten under.


Felles program:

16.15: Oppmøte og lett bespisning

16.45: Felles intro

17.30: Workshops

19.30: Mat, drikke og underholdning


Kotlin


Er du nyskjerrig på hvorfor Kotlin er i vinden, eller er du bare lei av å skrive knotete Java? I denne workshopen tar vi for oss noen av de viktigste konseptene Kotlin introduserer. Vi ser på språket, standard-biblioteket, konsepter fra funksjonell programmering og vi viser hvordan du enkelt kan komme i gang med Kotlin. I workshopen går vi igjennom ett og ett tema for derretter å løse kodeoppgaver. Workshopen passer for alle som har skrevet litt kode fra før, det er ingen krav om å ha brukt Java eller Kotlin fra før.

ANSVARLIG

Renate Farberg

renatfa@ulrik.uio.no

Intern