[AVLYST] - Fagkveld med Bekk - Intro til web

Fagkvelden våren 2020 byr på et spennende program med fire ulike workshops.

17.03.2020 16:15

Egne lokaler, AKERSHUSSTRANDA 21, SKUR 39 VIPPETANGEN

Ja

5 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

Denne påmeldingen gjelder workshop: Intro til web

I Bekk er vi opptatt av faglig utvikling og kunnskapsdeling, og arrangerer en fagkveld for Oslo-studenter hvert semester. På fagkvelden forsøker vi å vise et lite tverrsnitt av det faglige vi holder på med internt, samtidig som vi koser oss med god mat og drikke.Fagkvelden våren 2020 byr på et spennende program med fire ulike workshops. Programmet for kvelden og mer informasjon om de forskjellige workshop-ene finner du i oversikten under.

Felles program:16.15: Oppmøte og lett bespisning
16.45: Felles intro
17.30: Workshops
19.30: Mat, drikke og underholdning


Introduksjon til web-programmering

Har du aldri vært borti web-programmering, men er nysgjerrig på HTML, CSS og JavaScript?
Eller kjenner du kanskje allerede til noen av prinsippene, men skulle gjerne frisket opp webkunnskapene og blitt mer komfortabel med hvordan ting henger sammen?
Da er dette workshopen for deg! Vi skal lose dere gjennom nettsidenes grunnsteiner, og hvordan HTML, CSS og JavaScript spiller på lag for å lage kule ting. Workshopen passer like godt for nybegynner som viderekommen, og vi stiller med veiledere som hjelper til underveis.

ANSVARLIG

Renate Farberg

renatfa@ulrik.uio.no

Intern