Bedriftspresentasjon med Making Waves - Design

Oppmøte og registrering i foajeen på IFI

25.02.2020 16:15

Egne lokaler, Wergelandsveien 15

Ja

4 plasser igjen

Company logo

Vi er en familie som består av kreative sjeler og kloke hoder som setter stor pris på den perfekte balansen mellom jobb og fritid. Vårt mål er å skape et inspirerende arbeidsmiljø. For å lykkes, tenker vi både med hodet og hjertet. Dette gjør at vi jobber i tråd med våre verdier, slik at vi alltid kan vise frem nye prosjekter med stolthet. Arbeidskulturen vår er inspirert av våre skandinaviske røtter og kan beskrives som avslappet, hyggelig og trygg. Vi er også veldig opptatt av å videreutvikle ferdighetene vi har, slik at vi alltid kan konkurrere på det høyeste nivået. NoA Ignite er en del av The North Alliance — en progressiv familie av flere av de fremste strategi-, design-, teknologi- og kommunikasjonsselskapene i Norden. Sammen skaper vi en ny type allianse som bygger bro mellom de mange fagdisiplinene og partnerne som morgendagens ledere trenger for å digitalisere virksomhetene sine. Vi kan tilby mange muligheter for internasjonal nettverks- og karriereutvikling. Plassert i Oslo sentrum finner du oss, en digital innovasjonspartner for noen av Norges største og mest spennende kunder. Som et av Norges ledende selskaper innen digital produkt- og plattformutvikling, arbeider vi konstant med å videreutvikle faget og menneskene som jobber hos oss. Vi skal være et fantastisk sted å vokse – for modige selskaper og talentfulle folk.

Hands on design hos Making Waves           artist palette clinking beer mugs confetti ball    

Har du gått litt lei av lesing og har fått litt nok av lange forelesninger hvor folk snakker om design?

I løpet av denne kvelden skal vi prøve å glemme de høye haugene med forskningsartiklene som venter på oss hjemme og rett og slett kose oss litt med hands-on design. Det er på tide å gi din høyre hjernehalvdel oppmerksomheten den fortjener. La kreativiteten leve! mechanical arm

Ha med datamaskin! Gjerne med Adobe Illustrator eller et annet skisseringsverktøy, så vil våre erfarne designere guide dere igjennom morsomme oppgaver og problemstillinger. Her er det lave skuldre og læring, ikke prestasjon i fokus!

Det blir servert mat ved ankomst og det blir drikkevarer og sosialt opplegg utover kvelden. Velkommen!
Oppmøte og registrering i foajeen på IFI så tar vi kollektivt bort til Making Waves sine lokaler.

ANSVARLIG

Mathias Strøm

41353757

mathias.strom@ifinavet.no

Intern