Bedriftspresentasjon med Itera - UX design

Bli med på et spennende kurs i journey mapping og tjenestedesign!

11.02.2020 16:30

Egne lokaler, Nydalsveien 28, 0484 Oslo

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Itera er et norsk konsulentselskap med fokus på å skape fremtidens digitale forretning gjennom strategi, design og teknologi. Vi er notert på Oslo Børs under tickeren ITE og består av over 500 konsulenter fordelt mellom vårt hovedkontor i Oslo og våre kontorer i Bergen, Bryne, Stockholm, København, Bratislava og Kiev. I 2018 ble vi for tredje år på råd kåret til en av Norges 25 mest innovative virksomheter, uavhengig av bransje. Dette er et resultat at vi jobber i tverrfaglige team, og sammen leverer nyskapende og realiserbare prosjekter og tjenester til virksomheter hvor smart bruk av teknologi er sentralt for å nå forretningsmålene. Kundene våre er nordiske virksomheter innen bank og forsikring, offentlig sektor, helse, tjenesteytende sektor, transport og utility.

Program for dagen

Oppmøte:

Det vil være mulig å møte opp i Itera sine lokaler i Nydalen direkte, men også å reise samlet fra skolen. Klokken 16:15 begynner vi å gå fra skolen og mot Nydalen. Det er planlagt å ta T-bane, så om man ikke har billett kan dette fikses ved å kontakte en representant fra Navet.

Itera sin adresse er Nydalsveien 28, 0484 Oslo, og oppmøtetid er 16:30.


Det vil bli servert mat før kursene starter, etterfulgt av mingling og sosialt på Nydalen Bryggeri & Spiseri senere på kvelden.

OBS! Det vil bli arrangert to typer kurs, et for UX-Designere og et for Utviklere. Men, det er selvfølgelig lov å melde seg på kurs på tvers av linjer man går normalt på IFI.

Påmelding til det andre kurset i Utvikling finner du på semesterplanen.


Kurs i UX:  

Velkommen til kurs i journey mapping og tjenestedesign!

Hver dag omgir vi oss med, og benytter oss av tjenester. Noen tjenester er tunge, krøkkete og uoversiktlige (som fks å få godkjent fag etter utveksling?) og noen tjenester er overraskende enkle å bruke (<3 vipps <3).
For å lage gode tjenester må vi kunne få oversikt over prosesser og brukerbehov som strekker seg over over tid, og som kan være uoversiktlige. I dette workshop-kurset skal vi dele hvordan vi i Itera jobber med journey mapping fra innsikt, til analyse, og til slutt selve utformingen av et journey map.
På slutten av kvelden vil vi feire at vi alle er designere som skal gjøre fremtiden vår lettere, bedre og mer brukervennlig!

Vi gleder oss til å se dere, og til å lære sammen!

ANSVARLIG

Jakob Follesø Egeland

94144215

jakob.egeland@ifinavet.no

Styremedlem