[AVLYST] - Fagkveld med Bekk - Lean Startup

Fagkvelden våren 2020 byr på et spennende program med fire ulike workshops.

17.03.2020 16:15

Egne lokaler, AKERSHUSSTRANDA 21, SKUR 39 VIPPETANGEN

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

Denne påmeldingen gjelder workshop: Lean Startup

I Bekk er vi opptatt av faglig utvikling og kunnskapsdeling, og arrangerer en fagkveld for Oslo-studenter hvert semester. På fagkvelden forsøker vi å vise et lite tverrsnitt av det faglige vi holder på med internt, samtidig som vi koser oss med god mat og drikke.

Fagkvelden våren 2020 byr på et spennende program med fire ulike workshops. Programmet for kvelden og mer informasjon om de forskjellige workshop-ene finner du i oversikten under.

Felles program:16.15: Oppmøte og lett bespisning
16.45: Felles intro
17.30: Workshops
19.30: Mat, drikke og underholdning
Lean startup

Flere og flere søker lykken som gründere i en verden der det aldri har vært lettere å starte sitt eget selskap, men hva er det som egentlig skal til for å få en idé opp og stå? Hvordan kan man vite om idéen vil lykkes tidlig i prosessen, uten å måtte ferdigstille hele produktet?I denne workshopen vil vi gi deg en introduksjon til Lean startup-konsepter som MVP og build-measure-learn. Du får praktisk erfaring med metoder for å jobbe videre med din første idé, fra konkretisering av produktet til testing av de største usikkerhetene. Målet med workshopen er å vise at det nødvendigvis ikke krever så mye tid og krefter for å få realisert idéen sin som man kanskje skulle tro! 

ANSVARLIG

Renate Farberg

renatfa@ulrik.uio.no

Intern