[AVLYST] - Pils, Prog & Portfolio med Bekk

Velkommen til workshop med Bekk!

12.03.2020 16:15

Egne lokaler , AKERSHUSSTRANDA 21, SKUR 39 VIPPETANGEN

Ja

7 plasser igjen

Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

Oppmøte i foajeen på Ifi. 

Sitter du fast på et hobbyprosjekt, eller har du en app du sitter og programmerer på? Kanskje du vil lære deg noe nytt, som chatbots, Elm, React eller React-Native? Har du lyst til å lage din første nettside? Er det noe programmeringsrelatert på skolen du ønsker innspill til? Eller kanskje du trenger en portfolio for å søke jobb, men vet ikke helt hvor du skal begynne? Lurer du på hva eller hvilke type prosjekter du skal ta med, eller hva slags bilder du skal legge ved? 

Da bør du bli med på pils, prog & portfolio. Et lavterskel arrangement hvor vi stiller med en tverrfaglig gjeng, pizza, øl og hjelp til det du trenger på vårt hovedkontor! Ta med deg et hobbyprosjekt, en tanke om noe du har lyst til å programmere eller noen prosjekter du kunne tenkt deg å ha med i en portfolio - så stiller vi med folk du kan sparre med og få hjelp av.

Husk å ta med Pc.


ANSVARLIG

Cornelia Drougge Vassbotn

cornelia.vassbotn@ifinavet.no

Styremedlem