Faglig arrangement med Iterate

Velkommen til Kodekveld med Iterate!

03.03.2020 16:15

Egne lokaler, Grensen 17, Oslo

Ja

3 plasser igjen

Company logo

Iterate består av 61 mennesker som jobber med koding, rådgivning, design og produktutvikling i den digitale sfæren. I tillegg til å ta spennende konsulentoppdrag, så jobber vi også med våre egne start-ups. Vi holder til midt i Oslo sentrum.

Oppmøte i foajeen på IFI: 16:00 -16:15
Avreise med linje 5 fra Forskningsparken T til Stortinget T: 16:23

Dette er en kveld der vi setter oss sammen og løser noen morsomme kodeoppgaver. Vi skal lære oss noen nye triks, trene litt på det vi allerede kan, og bli litt bedre kjent underveis.

Dette er inspirert av våre egne "Code Camps", der vi tar en hel uke borte fra oppdrag og annet mas, og fordyper oss litt i en gitt problemstilling. Som regel ender vi opp med å lage noe kult, lære masse, og ikke minst ha det litt gøy sammen med kolleger og mentorer. Vi tenkte å kjøre en mikroutgave av dette for dere.

Oppgavene/problemstillingene er egnet for både nybegynnere og viderekomne, og vi kommer til å gå rundt og hjelpe kursdeltakerne. Her er ikke poenget å være førstemann til å løse alle oppgavene, men å løse de på best mulig måte, og bli en bedre koder underveis."

NB! Du må ha med egen laptop.

ANSVARLIG

Kristian Gravermoen

93230220

kristian.gravermoen@ifinavet.no

Intern