Bekk Kodekampen

Bekk arrangerer Kodekampen i Oslo – en nasjonal konkurranse for IT-studenter over hele landet.

26.02.2020 16:15

Egne lokaler, Akershusstranda 21, Skur 39 Vippetangen

Ja

Åpent for alle
Company logo

Bekk er et norsk selskap med 400 spesialister innen strategi, design og teknologi. Vi jobber med virksomheter som har ambisiøse mål og gir oss krevende utfordringer. Vi tror på smart bruk av teknologi, tverrfaglige team og evnen til å tenke annerledes. Det gjør oss i stand til å lage løsninger som utfordrer etablerte sannheter, og skape nye muligheter for våre kunder.

Påmelding

Det vil bli mulig å melde på både fullsatte lag eller delvis fullsatte lag. Man kan også melde seg på alene, men vi sørger da for å spleise folk så lagene fylles opp til 3-4 deltagere per team. Hver deltager på hvert lag må individuelt melde seg på arrangementet, og vil senere bli satt i riktige lag basert på registrert lagnavn. 

Påmelding gjøres her


Formatet

Kodekampens innledende kvalifiseringsrunder ved de ulike skolene består av flere oppgaver av varierende vanskelighetsgrad innenfor mange forskjellige kategorier. Konkurransen passer for deg som er kreativ, liker hodebry, er løsningsorientert, har kodet lite eller mye. Oppgavene skal løses som et team (lag på 3-4 studenter), hvor kloke hoder sammen skal finne løsninger.

 

Vinn konferansetur med oss!

Vinnerlagene vil møtes til en finale i Oslo og vinnerne får bli med Bekk på en internasjonal konferanse (alle utgifter er dekket)!

 

Se https://kodekampen.bekk.no/ for mer informasjon

ANSVARLIG

Martin Sandberg

45239307

martin.sandberg@ifinavet.no

Styremedlem