Bedriftspresentasjon med Making Waves - Utvikling

Oppmøte og registrering i foajeen på IFI

25.02.2020 16:15

Egne lokaler, Wergelandsveien 15

Ja

6 plasser igjen

Company logo

Making Waves er digital innovasjonspartner for noen av Nordens største merkevarer og offentlige virksomheter. Vi er eksperter på digital tjenesteutvikling og innovasjon og samler rådgivning, design, teknologi, innholdsproduksjon og drift under samme tak. Som partner arbeider vi langsiktig og helhetlig - hele veien fra nyskapende idéer til kontinuerlig forbedring av produktene vi leverer.

Introduksjon til JAM-stacken hos Making Waves man technologist clinking beer mugs party popper 

Vi i Making Waves ønsker å bli bedre kjent med studentene på IFI, og inviterer derfor til en fag- og festkveld her i våre lokaler.

JAM-stacken (JavaScript, API & Markup) har revolusjonert måten utviklere jobber med webteknologier på, ved å gi en bedre utvikleropplevelse, bedre ytelse og skalerbarhet.  Men hva er det egentlig? Hvorfor det er en god ide? Og hvordan bruker vi det i Making Waves?

Dere lærer å sette opp en enkel nettside med Hugo (https://gohugo.io/) og produksjonsette den med AWS Amplify. Dette er en unik mulighet til å få et innblikk hvordan man jobber med en moderne stack, fra ide til produksjon. Hvis du har lyst til å prøve selv, ta med datamaskinen.

Det blir servert mat ved ankomst og det blir drikkevarer og sosialt opplegg utover kvelden. Velkommen!
Oppmøte og registrering i foajeen på IFI så tar vi kollektivt bort til Making Waves sine lokaler.

ANSVARLIG

Mathias Strøm

mathias.strom@ifinavet.no

Styremedlem