Workshop med Cisco

Hack your face med JavaScript!

13.02.2020 16:15

Seminarrom Logo, Gaustadalleen 23B, Oslo

PIZZA

10 plasser igjen

Company logo

Cisco er et verdensomspennende teknologiselskap med hovedkontor i Silicon Valley som er markedsleder innen nettverk, datasenter, sikkerhet og samhandlingsløsninger. På Lysaker er vi rundt 500 ansatte som jobber med alt fra R&D, markedsføring og salg, supply chain og ledelse. Alt som kalles Webex Devices utvikles hos oss, fra idé til design, maskinvare og mekanikk, programvare, skyløsninger, maskinlæring og intelligens. Det er mange som vil jobbe med teknologi - hos oss får du lage den!

Har du en laptop med browser og webkamera, kan du lage et enkelt videofilter på under en time. I dette interaktive minikurset begynner vi med å lage filter for sorthvitt, blur og invertering. Så kan du bli kreativ, lag ditt eget filter som gjør deg morsommere, eller som gjør tennene dine hvitere? Eller den ultimate utfordringen: bytte ut bakgrunnen med en stillehavsøy?


En laptop med webkamera og browser er alt du trenger. Jobb gjerne to og to. Vi gir ut eksempelkode så det er lett å starte, minimalt av kodeerfaring kreves men litt grunnleggende kjennskap til JavaScript og browserens utviklerkonsoll er kjekt.


Vi starter kvelden med litt mat og drikke og en veldig kort intro om hvem vi er og hva Cisco driver med her i Norge. Det blir også tid til mer mat og drikke innimellom og vi forteller gjerne om muligheter vi har hos oss for jobb/sommerjobb.Vi gleder oss!


ANSVARLIG

Tonje Løfqvist

tonje.lofqvist@ifinavet.no

Styremedlem