Bli kjent med Schibsted!

06.02.2020 16:15

Akersgata 55

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Schibsted familien består av digitale varemerker innenfor media, markedsplasser og smarte digitale tjenester. Våre varemerker innen media - som VG, Aftenposten, Aftonbladet, og SvD - er kjente for sin troverdighet, eksepsjonelle journalistikk og redaksjonelle uavhengighet. Våre ledende markedsplasser Finn, Blocket og Tori kobler millioner av brukere hver måned. Digitale tjenester - som Lendo, Prisjakt og Compricer - hjelper konsumenter til å ta bedre valg. Schibsted sitt oppdrag er å empower people in their daily life, ved å bruke tech og data for å skape innovative produkter og fantastiske brukeropplevelser - og hjelpe til med å bygge en bærekraftig fremtid. Rethinking things since 1839 - a lot has changed over the years, but our passion for driving change remains.

Som student kan det være vanskelig å se for seg hvordan livet etter studiene ser ut. Schibsted inviterer til faglig kveld med innholdsrike foredrag, quiz og konkurranser i egne lokaler. Ta med deg de spørsmålene du ønsker å stille, og bli kjent med oss i Schibsted.


Hvor: Akersgata 55


Ankomst & Snacks: 1700 - 1730

Veien til Schibsted: 1730 - 1830

Servering og hygge: 1830 - 1930


Er det noe du håper å få svar på i løpet av bedriftspresentasjonen med Schibsted?

Her kan du stille spørsmål som vil blir besvart under presentasjonen! Det kan være alt fra hvordan det er å jobbe i Schibsted, hva Schibsted driver med, eller om overgangen fra studier til arbeidslivet.

ANSVARLIG

Hanne Celine Foss

hanne.foss@ifinavet.no

Intern