Bli kjent med Schibsted!

06.02.2020 16:15

Akersgata 55

Ja

0 plasser igjen

Company logo

Schibsted Media kombiner en lang og stolt publisistisk tradisjon helt tilbake fra 1800-tallet, med digital innovasjon og entreprenørskap. Schibsted Media er en selvstendig divisjon som innbefatter all medievirksomheten i Schibsted, herunder merkevarer som VG, Aftonbladet, Aftenposten, Svenska Dagbladet, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad, Fædrelandsvennen og syv lokalaviser. Schibsted Growth inngår også i mediedivisjonen. Her finnes digitale oppstarts- og vekstselskaper som Lendo, Prisjakt, Let's Deal, Bynk, Fronteer Solutions og Kickback. Growth er alltid på jakt etter smarte gründere med ambisiøse ideer og skalerbare forretningsmodeller - som ønsker å “empower people in their daily life”, i tråd med Schibsted’s mission.

Som student kan det være vanskelig å se for seg hvordan livet etter studiene ser ut. Schibsted inviterer til faglig kveld med innholdsrike foredrag, quiz og konkurranser i egne lokaler. Ta med deg de spørsmålene du ønsker å stille, og bli kjent med oss i Schibsted.


Hvor: Akersgata 55


Ankomst & Snacks: 1700 - 1730

Veien til Schibsted: 1730 - 1830

Servering og hygge: 1830 - 1930


Er det noe du håper å få svar på i løpet av bedriftspresentasjonen med Schibsted?

Her kan du stille spørsmål som vil blir besvart under presentasjonen! Det kan være alt fra hvordan det er å jobbe i Schibsted, hva Schibsted driver med, eller om overgangen fra studier til arbeidslivet.

ANSVARLIG

Hanne Celine Foss

hanne.foss@ifinavet.no

Styremedlem