Bedriftspresentasjon med TietoEvry

Er designere + utviklere = <3 ? Jan Christian Villanueva har svaret!

04.02.2020 16:45

Logo, IFI/ Laundromat (Bislett)

Pizza og drikke på Laundromat

3 plasser igjen

Company logo

EVRY er et av de ledende IT-selskapene i Norden. Vår ambisjon er å gi mening og liv til informasjon gjennom ideer, teknologi og løsninger som skaper verdier for våre kunder og nytte for samfunnet vi lever i. Vi fokuserer kontinuerlig på mangfold og oppfordrer spesielt kvinner til å søke stillinger hos oss. EVRY kombinerer omfattende bransjekunnskap med en kundenær tilnærming. Vi kombinerer det store foretakets muskler med lokal tilstedeværelse for å hjelpe våre kunder med å realisere sitt fulle IT-potensiale.


Fra musikkscenen og historiestudier på Blindern, til designer i Nordens største IT-selskap. Jun Christian Villanueva fra Customer Centric Banking skal snakke om design, egenutvikling, samt hvordan utviklere og designere egentlig bør være bestevenner.  Det faglige innholdet vil bli holdt av Jun som jobber med å bygge opp en design avdeling og Saliq som jobber som utvikler (front-end).


Selve presentasjonen holdes på instituttet, rom annonseres snart! Etterpå tar vi trikken sammen ned til Laundromat hvor det blir mingling, pizza og øl/vin.


ANSVARLIG

Martin Sandberg

45239307

martin.sandberg@ifinavet.no

Styremedlem