Avo Jumpstart - bygg din egen app på en kveld!

Bruk kreativiteten og kunnskapen din til å bygge din egne app med Avo Consulting

23.01.2020 16:30

Egne lokaler, Møt opp i foajèen

Ja

18 plasser igjen

Company logo

Avo består av nesten 100 problemløsere som liker å hjelpe andre prestere bedre gjennom smart bruk av teknologi. Vår misjon er å hjelpe organisasjoner lukke gapet mellom dagens og fremtidens muligheter med teknologi og hvordan det faktisk brukes. Vi ønsker rett og slett at vi mennesker skal føle oss nyttig og mer menneskelig. Vi er et ungt selskap i sterk vekst, og i løpet av tre år har vi etablert oss som en ledende aktør innen digital transformasjon ved å hjelpe organisasjoner å ta i bruk ny og tilgjengelig teknologi for å tilpasse seg fremtidens forretningsmuligheter. På den måten er vi med på å skape fremtidens arbeidsliv. Per dags dato er våre hovedsatsninger fokusert rundt: Digital transformasjon Low Code applikasjonsutvikling Data Analytics Artificial Intelligence (AI) Conversational AI (CAI) Robotic Process Automation (RPA)

Velkommen til Avojumstart!
Avo JumpStart er et lavterskel arrangement for studenter som er interessert i ny teknologi. Denne gangen kjører vi en introduksjon i low-code-plattformen OutSystems 11. Ingen forkunnskaper er nødvendig men programmeringserfaring kan komme godt med.

 
Low-code-plattformer har vært i vinden den siste tiden - de lover apputvikling som er billigere og enklere enn i tradisjonelle IT-prosjekter. OutSystems er en av de ledende leverandørene i dette markedet. I Avo Consulting utforsker vi stadig nye teknologier og low-code er sentralt i flere av våre prosjekter samt et anvendelig verktøy markedet etterspør akkurat nå. 


Ta med egen PC med OutSystems Service Studio 11 instrallert: https://www.outsystems.com/home/GetStartedForFree.aspx
Avo har laget en tutorial som danner grunnlaget for det vi skal jobbe med denne kvelden, og den egner seg dårlig for Mac. Så selv om man har Mac er det fullt mulig å prøve seg videre med Outsystems i etterkant av eventet uten tutorialen vi har bygget opplegget på, men det er vanskelig å følge opplegget vi har tenkt den kvelden. Tenker derfor den beste anbefalingen er at det er best å ta med egen PC, og hvis man ikke har PC er det en god ide å sitte sammen med en som har PC (så kan man eventuelt prøve på sin egen mac senere hvis man synes det er interessant).


Sjekk ut disse linkene for mer info:
outsystems.com/learn
https://en.wikipedia.org/wiki/Low-code_development_platform
Maten vil bli servert 17:00. Vi tar kollektivt sammen ned til lokalene til Avo, derfor fint om alle kan møte opp 16:30 på Ifi. 

ANSVARLIG

Anna Helgestad

anna.helgestad@ifinavet.no

Intern