Fagkveld med Telenor

5G er ikke lenger en hype, nå blir det virkelighet!

21.01.2020 16:15

Møterom Spectrum, Telenor Fornebu, The HUB

Ja

5 plasser igjen

Company logo

Telenor Norge AS er landets største digitale tjenesteleverandør innenfor telekommunikasjon- og datatjenester. I Telenor tror vi på de mulighetene teknologien gir til å forbedre og forenkle menneskers hverdag. Vi har over 150 års fartstid med å levere samfunnskritiske tjenester av høy kvalitet til kundene våre. Underveis har vi evnet å utforske nye ideer som er tilpasset dagens og fremtidens kunder og tatt en ledende posisjon i den digitale utviklingen. Vi har 3400 medarbeidere fordelt på 23 kontorer i hele Norge, og vi er en del av Telenor Group, som har virksomhet i åtte land. Våre tjenester og produkter bidrar til økt produktivitet og gir tilgang til alt av digitalt innhold. Vår sikkerhets- og beredskapsorganisasjon jobber døgnkontinuerlig med å trygge våre kunder, og vi tar et særlig samfunnsansvar for å skape trygghet for barn og unge på nett.

Telenor er stolte av å være en viktig aktør i Norges digitaliseringsreise og en sentral bidragsyter i å forme samfunnet gjennom å skape tjenester og produkter som gjør en faktisk forskjell.


Telenor inviterer til fagkvelden du vil huske, og tar med deg essensen av i dine videre studier og arbeidsliv.

5G er nøkkelen til fremtidens løsninger. Viktig budskap levert på et likefrem og håndgripelig vis. 5G er ikke lenger en hype, nå blir det virkelighet! 

Se hva som skjer:

Tid: Tirsdag 21. januar kl. 16:30 - 20:00 (Felles avreise fra fojaéen ved IFI kl. 16.15)  

Sted: Telenor Fornebu, The HUB – Møterom Spectrum

  • 16:30 - 17:00 Ankomst og hyggelige hils
  • 17:00 - 19:00 5G – nøkkelen til fremtidens løsninger
  • 19:00 - 20:00 Servering, godt drikke og god stemning

ANSVARLIG

Stian Dolmseth

41857057

stian.dolmseth@ifinavet.no

Styremedlem