Bedriftspresentasjon med Making Waves

Velkommen til bedriftspresentasjon og workshop med Making Waves!

12.11.2019 16:15

Egne lokaler, Wergelandsveien 15, Oslo

Ved ankomst

12 plasser igjen

Company logo

Making Waves er digital innovasjonspartner for noen av Nordens største merkevarer og offentlige virksomheter. Vi er eksperter på digital tjenesteutvikling og innovasjon og samler rådgivning, design, teknologi, innholdsproduksjon og drift under samme tak. Som partner arbeider vi langsiktig og helhetlig - hele veien fra nyskapende idéer til kontinuerlig forbedring av produktene vi leverer.

Bedriftsbesøk hos Making Waves


Hvordan jobber Making Waves med design og utvikling av digitale tjenester?

Vi mener det er kreative team som skaper de beste løsningene. Dette krever at alle har en viss tverrfaglig kompetanse utover sitt eget fagfelt. Sammen finner vi de beste løsningene. Vi inviterer dere derfor til en workshop hvor dere får prøve ut nye verktøy som hjelper deg med å forstå utfordringer, finne ideer til mulige løsninger og prototype konsepter. Vi gir dere en rask gjennomgang av hvordan vi jobber med tjenestedesign og et case alle skal få prøve seg på. Det krever ingen forhåndskunnskaper, bare genuin nysgjerrighet. Lave skuldre og læring (ikke prestasjon) er stikkord for denne workshopen.

Skaff deg førstehåndserfaring med metoder som du får bruk for i arbeidslivet og nåværende prosjekter og benytt anledningen til å bli bedre kjent med Making Waves. Vi ansetter nyutdannede og har sommerjobber hvert år. Det blir servert mat ved ankomst og det blir øl og sosialt opplegg utover kvelden. Velkommen!


Oppmøte på Ifi 16:00, og felles avreise med buss.
Gi beskjed om du heller ønsker å møte direkte hos bedriften.

ANSVARLIG

Kristian Gravermoen

93230220

kristian.gravermoen@ifinavet.no

Styremedlem